Εντυπωσιακά εσώρουχα για να υποδεχθείς τον νέο χρόνο!

Μπορεί τα εντυπωσιακά εσώρουχα να μην βρίσκονται μέσα στις must επιλογές μας στη διάρκεια του χρόνου, αφού προτιμουμε πιο άνετα για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, αλλά σίγουρα όταν μπαίνουμε σε περίοδο εορτών σκεφτόμαστε τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Ας το πάρουμε όμως από την αρχή!Στις γιορτές, και ειδικά την παραμονή, θες να είσια όμορφη και να ξεχωρίσεις. Εκτός από τα ρούχα που θα επιλέξεις αυτή την βραδιά, παραδοσιακά φοράς και τα καλύτερα σου εσώρουχα. Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, του έρωτα, αυτό που αναδεικνύει τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθησή μας. Σύμφωνα με τις “παραδόσεις”, η επιλογή ενός κόκκινου εσωρούχου στην αλλαγή του νέου έτους, μπορεί να σου φέρει καλοτυχία και ένα super δυναμικό ξεκίνημα. Άσε που είναι μια καλή ευκαιρία να εντυπωσιάσεις το σύντροφό σου ή να “σαγηνεύσεις” το νέο σου φλερτ!
Παρόλα αυτά τα μαύρα και τα δαντελένια ή τα σατέν είναι εξίσου ξεχωριστά και σίγουρα θα σου δώνουν την αίσθηση σου θες για την βραδιά εκείνη!
Από την άλλη, νέα χρονιά μπαίνει, ας κάνεις και εσύ ένα ωραίο ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σου . Εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά εσώρουχα της αγοράς που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Εσώρουχο Τriumph 17.95€

Zαρτιέρες Intimissimi 21.90€

Εσώρουχο Τriumph 22.95€

Εσώρουχο Τriumph 22.95€

Σουτιέν Intimissimi 39.90€

Σουτιέν  Τriumph 44.95€

Σουτιέν Τriumph 44.95€

Κορμάκι Τriumph 44.95€

Νυχτικό Intimissimi 49.90€

Ζαρτιέρες La Perla 275€

Εσώρουχο La Perla 215€

Αξεσουάρ SavageFenty 14.25€

Εσώρουχο Wolford 55€

Read More

And More