Το εντυπωσιακό Couture show της Chanel στο βοτανικό κήπο του Παρισιού

Ένας αρχαίος κήπος με σιντριβάνια και τριαντάφυλλα, ένα σχολαστικός σχεδιασμός, μια ιδιαίτερη διαρρύθμιση και υπερπολυτελή ρούχα. Αυτό ήταν το βασικό μοτίβο του σημερινού show του οίκου Chanel. O Κarl Lagerfeld δημιούργησε την Couture συλλογή για την Άνοιξη του 2018 και αποφάσισε να την παρουσιάσει σε έναν γαλλικό κήπο με επίτιμους καλεσμένους.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το show στον αυτοσχέδιο και μίνι Πύργο του Άιφελ που δημιούργησε ο Karl, και έπειτα από το catwalk στην Όπερα του Αμβούργου, δεν ξέραμε τι άλλο να περιμένουμε, τι άλλο θα έκανε για να μας εκπλήξει. Και τελικά τα κατάφερε με έναν βοτανικό κήπο, ένα δημιούργημα της φύσης και του ανθρώπου.

Το tweed είναι αναπόσπαστο κομμάτι από τις συλλογές του οίκου, μόνο που αυτήν τη φορά το είδαμε σε γλυκά και απαλά χρώματα. Τα πιο αξιοσημείωτα αξεσουάρ ήταν οι πλαστικές μπότες με πολύτιμες πέτρες, τα οποία φορούσαν τα μοντέλα χωρίς να περπατούν σε κάποιο μεταξωτό χαλί, αλλά πάνω σε χωματόδρομο.

Επιπλέον, αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν τα floral αξεσουάρ στα μαλλιά το οποίο διακοσμούνταν με τούλι.

Φτερά, πολύτιμα κρύσταλλα, φίνα υφάσματα και lux υλικά είναι τα πλέον διάσημα στοιχεία της συλλογής.

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι η Kaia Gerber έκανε το ντεμπούτο της σε Couture show, λίγο πριν βγει στη δημοσιότητα η συλλογή που ετοιμάζει με τον Karl Lagerfeld.

Read More

And More