Το εντυπωσιακό Couture Show των Dolce & Gabbana συγκέντρωσε όλα τα super models στην πασαρέλα

Το σχεδιαστικό δίδυμο από την Ιταλία, Domenico Dolce και Stefano Gabbana, επέλεξαν την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης για να παρουσιάσουν τη νέα Haute Couture συλλογή τους για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018, με τίτλο Alta Moda.

Διάσημα μοντέλα, όπως η Naomi Campbell, η Karlie Kloss, η Joan Smalls και πολλές ακόμα περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας αυτές τις δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής, ενώ το μακιγιάζ είχε επιμεληθεί η διάσημη make-up artist, Pat McGrath, με έμπνευση από το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Χρώματα, prints, πυροτεχνήματα, ένα cake με το σχήμα του King Kong και η αφθονία της ιταλικής φαντασίας έκαναν ακόμα πιο ξεχωριστό αυτό το Couture show. Πάμε να δούμε τα high lights…

Η Naomi Campbell και η Joan Smalls φόρεσαν δύο ξεχωριστά gowns με sexy κορσέ στο πάνω μέρος και φούστα τυπωμένη με τα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης.

Από την άλλη, η Sara Sampaio φόρεσε ένα σμόκιν με θηλυκά πέδιλα, ενώ η Romee Strijd ένα silver gown με αστέρια, και ασορτί headpiece.

Στο catwalk το παρών έδωσε και η Karlie Kloss με μια κόκκινη δημιουργία εξ΄ ολοκλήρου φτιαγμένη από κόκκινα φτερά.

Το ντεμπούτο της στο catwalk των Dolce & Gabbana έκανε και η Ashley Graham με μια φλοράλ δημιουργία και ένα headpiece από παστέλ φτερά.

Read More

And More