Επιτέλους! Η ολοκληρωμένη καμπάνια Versus Versace με μοντέλο τον Zayn Malik και φωτογράφο την Gigi

Μετά από κάποια μίνι βίντεο και φωτογραφίες που είχα μοιραστεί μαζί σου, ήρθε η ώρα να σου παρουσιάσω τη νέα ολοκληρωμένη καμπάνια του οίκου Versus Versace. Μια καμπάνια που μπορούμε κι επίσημα να πούμε ότι ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η Gigi Hadid τη σταδιοδρομία της στο κομμάτι της φωτογραφίας.

Όπως σε είχα ενημερώσει, η Gigi φωτογράφισε το αγόρι της Zayn Malik και το μοντέλο Adwoa Aboah για τη νέα κολεξιόν του οίκου Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017.

Η Donatella Versace δήλωσε: ”Είναι νέοι άνθρωποι που χαρακτηρίζουν τη γενιά τους με ειλικρίνεια ενέργεια και η αγάπη”.

Με leather και denim looks, ο Zayan και η Adwoa ποζάρουν μέσα σε ένα cosy διαμέρισμα με τους καναπέδες να βρίσκονται “πεταμένοι” μέσα σε αυτό και τις ηλεκτρικές κιθάρες να παίρνουν διακοσμητικό ρόλο. Η Gigi φωτογράφισε το αγόρι της και το μοντέλο, ενώ οι δυο τους καθόντουσαν στο πάτωμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το shooting έγινε στις 16 Δεκέμβρη του 2016.

O Zayn δήλωσε για τη Gigi και το φωτογραφικό της ντεμπούτο: “ Ήταν πολύ ιδιαίτερο για μένα που με φωτογράφισε η κοπέλα μου”.

Να αναφερθεί ότι αυτή είναι μια από τις συνεργασίες που έχει “υπογράψει” ο Zayn με το Versus Versace. Ο ίδιος πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο μια σειρά με γυναικεία και ανδρικά ενδύματα που θα προμοτάρει ο οίκος και θα φέρουν φυσικά την υπογραφή του τραγουδιστή.


Read More

And More