Εσύ τι θα ντυθείς φέτος; Σου έχουμε τρεις ενδιαφέρουσες προτάσεις…

Οι απόκριες είναι εδώ και ακόμα και αν αυτές οι ημέρες δεν είναι οι αγαπημένες σου, είναι πάρα πολύ πιθανό να σε έχουν ήδη καλέσει σε κάποιο πάρτι που να απαιτεί να πας μεταμφιεσμένη. Και αν αυτή η σκέψη σου προκαλεί άγχος σου έχουμε καλά νέα: η σωστή μεταμφίεση δεν θέλει κόπο ή κόστος αλλά ευρηματικότητα και φαντασία!

Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, για να σου το αποδείξει σήμερα ετοίμασε τρία εναλλακτικά looks που πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις και να εντυπωσιάσεις: Hippie Girl, Disco Girl και Black Witch. Και το καλύτερο; Τα κομμάτια αυτά μπορούν να παραμείνουν στην ντουλάπα σου -όχι για τις απόκριες! Η εποχή άλλωστε δεν συγχωρεί σπατάλες. Μόνο έξυπνες κινήσεις χρειάζονται.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις τις προτάσεις της Σοφίας!

/
Mε το τζιν σορτσάκι σου, τις suede μπότες και ένα boho πουκάμισο μπορείς να ντυθείς hippie girl! Και πόσω μάλλον αν προσθέσεις μερικές επιπλέον πινελιές με ένα καπέλο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου για να ολοκληρώσεις το outfit.

Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Το να ντυθείς disco girl μπορεί να μην σου ακούγεται τόσο εύκολο, στην πραγματικότητα όμως με ο,τιδήποτε που έχει sparkly λεπτομέρειες και μεταλλικές υφές μπορείς να υιοθετήσεις τέλεια το look! Ολοκλήρωσε το outfit σου με fun αξεσουάρ και εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Αν έχεις πιο σκοτεινή διάθεση, μπορείς εύκολα να μεταμφιεστείς σε μάγισσα! Προτίμησε total black look με ημιδιάφανα υφάσματα και δαντελένιες λεπτομέρειες και επίλεξε μαύρα αξεσουάρ όπως καπέλο και γάντια για να ολοκληρώσεις το outfit.

Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More