Ετοιμάζεσαι να αγοράζεις ένα καινούριο τζιν; Τσέκαρε πρώτα ποιο είναι το αγαπημένο των σταρ

Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι διάσημες είναι πηγή στιλιστικής έμπνευσης για εμάς και αρκετές φορές μας έχουν επηρεάσει στις αγορές ή στους συνδυασμούς που κάνουμε. Η αλήθεια είναι ότι τις εμπιστευόμαστε μιας και ξέρουν από πρώτο χέρι τι γίνεται με τις νέες τάσεις και τις ιδέες των σχεδιαστών, αφού οι περισσότερες είναι φίλες και μούσες των περισσότερων designers.

Εκτός από τα glam και lux σύνολα που βλέπουμε να επιλέγουν στα red carpets, η ίδιες έχουν τέλειο γούστο και στα casual σύνολα. Επίσης, όλες οι διάσημες έχουν ιδιαίτερη αδυναμία και στα denim κομμάτια, όπως εμείς. Αν λοιπόν, είσαι έτοιμη να κάνεις μια νέα αγορά και να αποκτήσεις ένα καινούριο τζιν παντελόνι, τότε συνέχισε να διαβάζεις γιατί η Bella Hadid, η Alexa Chung και η Emma Roberts έχουν να σου προτείνουν κάτι…

Και οι τρεις που σου ανέφερα αγαπούν το ψηλόμεσο τζιν, όχι όμως σε mom style, αλλά σε crop flared γραμμή. Αυτό το τζιν κολακεύει πολύ τις σιλουέτες, μιας και το στιλ καμπάνα κάνει το πόδι να φαίνεται πιο ψηλό και αδύνατο. Άσε που τονίζεται και το πιο θηλυκό σημείο, δηλαδή η μέση!

Η Bella Hadid το φόρεσε με μια μαρινιέρα και slingbacks του οίκου Dior. Πολύ άνετο και πολύ chic!

Η Alexa Chung επέλεξε ένα πιο masculine style με βασικό κομμάτι ένα blazer σε φαρδιά γραμμή κι ένα ζευγάρι loafers.

Η Emma Roberts το ανάδειξε με ένα vintage σύνολο, που απαρτιζόταν από ένα printed πουκάμισο και κόκκινες γόβες με medium heel.

Read More

And More