Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Ποιες είναι οι τάσεις της νέας σεζόν; Πως μπορεί να φορέσεις τα ρούχα που επέλεξες με τον καλύτερο τρόπο; Είναι σωστή η στιλιστική επιλογή που έχεις κάνει; κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Αν θέλεις κι εσύ να ρωτήσεις ο,τιδήποτε σε σχέση με τη μόδα τα κορίτσια της μόδας του TLIFE, επικοινώνησε στέλνοντας την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr!

Eρώτηση
Καλημέρα σας, παντρεύομαι τον Απρίλιο και το νυφικό που επέλεξα είναι το παρακάτω, αν μπορείτε να μου προτείνετε τα παπούτσια που μπορώ να τα συνδυάσω; Eυχαριστώ

Απάντηση
Πολύ ωραίο το νυφικό σου, θα μας άρεσε ένα παπούτσι σε γόβα με πιάσιμο στο κουντεπιέ ή κάτι σε booties. Σου στέλνουμε και φωτό να πάρεις μια ιδέα.


Ερώτηση

Καλησπέρα σας, η ερώτηση μου είναι η εξής : έχω ένα φόρεμα που το πάνω μέρος είναι λεοπάρ και το κάτω μέρος-η φούστα δηλαδή είναι μαύρη. Μπορώ να το φορέσω με κόκκινες γόβες και αν ναι με τι απόχρωση καλσόν?
Θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας ναι θα μπορούσες με κόκκινες γόβες αλλά όχι με καλσόν, προσπάθησε να το αποφύγεις γιατί δεν του πάει καθόλου ούτε το μαύρο και δεν σου προτείνουμε σε καμία περίπτωση στο χρώμα του δέρματος. Αν θέλεις να φορέσεις καλσόν θα βάλεις ένα μαύρο οπακ και μαύρα παπούτσια.

Ερώτηση
Καλησπερα σας! Σε ένα μήνα θα πάω για μία εβδομάδα ένα ταξίδι στη Γερμανία. Θα ήθελα να με βοηθήσετε με το τι ρούχα να πάρω μαζί μου ώστε να είμαι άνετη! Τα δύο βασικά θέματα που με περιορίζουν είναι το βάρος της βαλίτσας (10 κιλά) και το ότι στη Γερμανία θα έχει πιο πολύ κρύο απ’ότι εδώ! Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων.
Άννα

Απάντηση
Φίλη μας βασικό θέμα για το ταξίδι σου είναι να εχεις όλα όσα χρειάζεσαι και να είσαι ζεστή. Θα πρέπει να σκεφτείς τι έχεις να κάνεις εκεί -διακοπές ή επαγγελματικά ραντεβού- και με βάση τις ανάγκες σου να φτιάξεις την βαλίτσα σου.
Για το διάστημα που πας θεωρούμε ότι 3 πρωινά looks που μπορείς να συνδυάσεις και μεταξύ τους και 2 βραδινά είναι αρκετά. Σε παπουτσια αυστηρά 2 ζευγάρια, ένα πρωινό π.χ. ενα φλατ μποτάκι και ένα βραδινό και σε πανοφώρια πάλι κάτι για το πρωί- ενα παλτό που θα φοράςς και στο ταξίδι ( μαζί με ενα απο τα πρωινα σου looks ) και ένα πιο βραδινό π.χ. ένα γούνινo jacket.
Θα πρέπει να δώσεις βάση στο πρωινό σου πανοφώρι να είναι ζεστό και ελαφρύ αν πας για διακοπές και έχεις περπάτημα και στα πρωινά σου παπούτσια για να μην κουραστείς.

Ερώτηση
Κορίτσια γεια σας! Χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Έχω ένα γάμο για τέλη Απριλίου, θα ήθελα να φορέσω μία ψηλόμεση μαύρη παντελόνα παρόμοια με αυτή που σας δείχνω στη φωτογραφία…να τη συνδυάσω με ένα πουκάμισο φορεμένο μέσα από το παντελόνι; Μπορείτε να μου προτείνετε πουκάμισο, παπούτσια και ένα σακάκι για από πάνω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων….

/

Απάντηση
Φίλη μας πολύ ωραίο θα ήταν αυτό το παντελόνι με ένα πράσινο τοπ και μεγάλο χρυσό κολιέ, λεοπάρ γόβες και ένα ωραίο blazer ριγμένο στους ώμους. Εναλλακτικά και για πιο safe αποτέλεσμα ταίριαξέ το με ένα λευκό τοπ, με χρωματιστό κολιέ, μαύρες γόβες και μία ωραία κάπα.

Ερώτηση
Γεια σας! Μου πήρε ο καλός μου δώρο το κολιέ της φωτογραφίας και το φόρεσα μόνο 1-2 φορές μέσα στο καλοκαίρι σε κάποιες επίσημες περιστάσεις! Δεν ξέρω πως να το φορέσω για να μην φαίνεται τόσο καλό. Με τι μπορώ να το συνδυάσω για να το φοράω στην καθημερινότητα μου και να μην περιμένω κάποιο γάμο? Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε και για καλοκαίρι καθώς και αν μπορώ να το φορέσω και τώρα το χειμώνα.


Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να το φορέσεις με το αγαπημένο σου τζιν, ένα λευκό τοπ και loafers στο γραφείο, με ένα μαύρο ζιβάγκο μαύρη full skirt και μπότες, με ένα χρωματιστό πλεκτό σου π.χ. πράσινο, λευκό παντελόνι και leopard ballerinas, με μονόχρωμο all day dress σε midi γραμμή και booties, με μίνι φούστα δερμάτινη και μαύρο t-shirt γενικά είναι ένα κολιέ που μπορείς εύκολα να συνδυάσεις. Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε με τις ιδέες μας και να το χαρείς λίγο περισσότερο.

Eρώτηση
Ευχαριστούμε για τις συμβουλές σας, κορίτσια του styling!! Σκέφτομαι να πάρω over knee boots με τακούνι σε σουέντ υφή…αλλά να προτιμήσω με μικρή φιάπα και στρογγυλή μυτη ή με pointed toe? Από τι εξαρτάται η επιλογή? Από το σωματότυπό μου ή από το ντύσιμο που κάνω συνήθως? Εγώ φοράω πιο συχνά φορεματα pencil, oversized και σε A line καθώς κ φούστες pencil ή κοντές.

Απάντηση
Φίλη μας εξαρτάται από πως σου πάνε στο πόδι και αυτό θα το δεις οταν θα πας να τις δοκιμάσεις. Φόρεσε ενα φόρεμα στην γραμμή που φοράς συνήθως και αφού βαλεις και τις 2 βγάλε φωτό και θα δεις ότι θα σε βοηθήσουν πολύ να αποφασίσεις.

Ερώτηση
Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι. Πρόκειται τον άλλο μηνα να γίνω νονά. Έχω ένα μπλε ρουά φόρεμα σε midi μήκος και θέλω να ρωτήσω το εξής: να αγοράσω ασημί ή μαύρες γόβες;

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας, λόγω περίστασης θα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακό το όλο σύνολο σου σε συνδυασμό με ασημένιες γόβες και ένα ωραίο κολιέ, άλλωστε οι μαύρες γόβες είναι πολύ συνηθισμένη επιλογή.

Read More

And More