Falconeri: Αυτά τα ρούχα πραγματικά θα τα λατρέψεις!

Μία συλλογή που συμπυκνώνει τις αντανακλάσεις των χιονισμένων κορυφογραμμών καθώς αγγίζουν σχεδόν τον ουρανό.
“Δεν ζω μέσα στον εαυτό μου, αλλά γίνομαι Μέρος αυτού που είναι γύρω μου: και για μένα τα Ψηλά βουνά είναι μία αίσθηση…”
(Λόρδος Βύρωνας)

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016/2017 η Falconeri συνεχίζει τη στενή σχέση της με τη φύση και χρησιμοποιεί τη συναρπαστική, παρθένα περιοχή των Δολομιτών ως σκηνικό για τη νέα της καμπάνια.
Φυσικά, οι φυσικές ίνες παραμένουν οι πρωταγωνιστές.

Μία ζεστή και αισθησιακή ατμόσφαιρα με φόντο τα μαγευτικά ιταλικά βουνά συνοψίζει το σαγηνευτικό αλλά διακριτικό χαρακτήρα της συλλογής.

Μαλακά σχήματα και απαλές υφές, σε μια χρωματική παλέτα που ποικίλει από το λευκό μέχρι όλες τις αποχρώσεις του γκρι, με τόνους της άμμου και του burgundy: μία συλλογή που συμπυκνώνει τις αντανακλάσεις των χιονισμένων κορυφογραμμών καθώς αγγίζουν σχεδόν τον ουρανό.

Τα παρθένα τοπία αποδεικνύονται ακόμα μία φορά ιδανικά για τη ταυτότητα μόδας του Falconeri.
Η στρατηγική μάρκετινγκ του brand ήταν πάντα άμεσα συνδεδεμένη με τη φύση, με ταξίδια στην Ιταλία και μέχρι την απέραντη ισλανδική γη.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016/2017, η φύση δεν ερμηνεύεται μόνο ως έννοια φυγής και ελευθερίας αλλά ως αισθησιακή ομορφιά, σαγηνευτική και ήρεμη ταυτόχρονα.

Mετακινήσου προς τα κάτω για να δεις το video της καμπάνιας όπως και το fashion show της συλλογής !

Read More

And More