Fashion απολογισμός: Ποιες ήταν οι δύο μεγαλύτερες τάσεις του 2016!

Το 2016 φτάνει στο τέλος του κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουν το δικό μας, fashion απολογισμό. Ποιες ήταν οι δύο δυνατές τάσεις που λατρέψαμε αυτήν τη χρονιά; Ποια ήταν τα κομμάτια κλειδιά που εντάξαμε εύκολα στο στιλ μας, οι περισσότερες από εμάς; Αν σου πω, σίγουρα θα κουνήσεις καταφατικά το κεφάλι και θα συνειδητοποιήσεις πως ούτε από τη δική σου ντουλάπα λείπουν αυτά τα items.


Το πρώτο λοιπόν, είναι τα bomber jacket. Λίγο old school, λίγο 90s και πολύ μα πολύ ζεστό! Το φόρεσες με jeans, το φόρεσες με κολάν και το βράδυ το ανάδειξες με ψηλοτάκουνα ankle boots, skater skirt και ένα choker. Πολύ σωστή επιλογή! Όπως και να έχει, το bomber jacket ήταν πρώτο στις επιλογές μας όταν αντιληφθήκαμε ότι η θερμοκρασία έχει αρχίσει να μειώνεται.


Η δεύτερη τάση που ξεκινήσαμε να υιοθετούμε από το καλοκαίρι μέχρι και τώρα, είναι τα off shoulder top. Ξέρεις, αυτές οι μπλούζες με το cut στους ώμους που αρέσει πολύ στα αγόρια. Ανάλογα με την εποχή άλλαζε το χρώμα, το ύφασμα, το μοτίβο. Ανάλογα την περίσταση άλλαζε το ύφος, το στιλ και οι λεπτομέρειες. Ναι, ήταν σίγουρα το κομμάτι που πολύ-φορέσαμε τον περασμένο χρόνο.

Read More

And More