Fashion οδηγός: Συνδύασε το πουκάμισό σου σαν την Olivia Culpo. Ναι πρέπει!

Ξεκινάμε με τις βασικές συστάσεις σε περίπτωση που δεν ξέρεις την Olivia Culpo. Είναι μοντέλο και soooo stylish. Η ίδια έχει καταφέρει πολλές φορές να μπει στην αγαπημένη μας λίστα με τις καλοντυμένες και από ότι βλέπω στα αποτελέσματα, εσύ συχνά την βγάζεις νικήτρια.

Η στιλάτη Olivia έκανε μια εμφάνιση που άξιζε να ασχοληθούμε για ακόμα μια φορά. Για αυτό και δημιούργησα ένα ξεχωριστό θέμα για εκείνη. Και σε αυτό το άρθρο θα σου δείξει πως να συνδυάσεις ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου. Με έναν τρόπο όμως που δεν σου περνούσε καν από το μυαλό.

Πήρε, που λες, το λευκό πουκάμισο και το φόρεσε, αφήνοντας τα πάνω κουμπιά ανοιχτά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θέλουμε ένα ανδρικό ή oversized πουκάμισο. Τώρα πρόσεξέ με. Η Olivia πρόσθεσε από πάνω μια vinyl φούστα και άφησε ένα μέρος του πουκαμίσου να ξεπροβάλει από κάτω. Ολοκλήρωσε απλά με μαύρα αξεσουάρ.

Αν με διαβάζεις συστηματικά, θα έχεις προσέξει ότι το ίδιο styling tip έχουν ακολουθήσει και η Kendall Jenner και η Gigi Hadid.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More