Fashion for Relief: Η επίδειξη μόδας που έγινε στις Κάννες για καλό σκοπό

Το “Fashion for Relief” είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2005, χαρακτηρίζεται από διάφορες περιβαλλοντικές και ανθρωπιστικές ευαισθησίες και διοργανώνει εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό CARE, που εδρεύει στο Λονδίνο. Η συγκεκριμένη οργάνωση “ενισχύει” τις διεθνείς φιλανθρωπικές οργανώσεις με την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που έρχονται αντιμέτωποι με την κρίση σε διάφορες χώρες.

Η εκπρόσωπος αυτής της οργάνωσης είναι η Naomi Campbell, η οποία καλεί άτομα υψηλού προφίλ από τη βιομηχανία της μόδας, του κινηματογράφου, της μουσικής και τηλεόρασης να συμμετάσχουν στο show. Η επίδειξη μόδας γίνεται στις Κάννες, και για ακόμα μια χρονιά είχαμε την τιμή να δούμε το εντυπωσιακό catwalk.

Ανάμεσα στα διάσημα μοντέλα που ξεχωρίσαμε στο catwalk, ήταν η εκπρόσωπος του “Fashion for Relief”, Naomi Campbell, η Bella Hadid, η Winnie Harlow, η Sara Sampaio και η Natalia Vodianova.

Οι σχεδιαστές που “δάνεισαν” τις δημιουργίες τους για αυτό το show είναι οι Dolce & Gabbana, Versace, Chanel και πολλοί ακόμα.

Read More

And More