Φεστιβάλ Βενετίας: Η Kirsten Dunst εμφανίστηκε με μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν

Όπως σου έχω αναφέρει, οι τάσεις έχουν ήδη αλλάξει και σιγά – σιγά θα αρχίσουμε κι εμείς να τις υιοθετούμε, καθώς οι καιρικές συνθήκες θα γίνονται κάπως πιο φθινοπωρινές. Η σειρά που ακολουθούν τα trends είναι η εξής: α) τις βλέπουμε στα catwalks των σχεδιαστών, β) αναφέρονται στα περιοδικά και τα media, γ) τις φορούν οι διάσημες, δ) γεμίζουν με αυτές οι βιτρίνες των πιο οικονομικών καταστημάτων και ε) και κάπως έτσι φτάνουν στο δικό μας στιλ.

Πριν από λίγες μέρες σου είχα αναφέρει ότι το floral θα φορεθεί πολύ και το χειμώνα. Οι οίκοι που το λάνσαραν ήταν κυρίως οι Vivienne Westwood, Balenciaga, Dolce & Gabbana και Ralph Lauren. Τώρα, λοιπόν, έχουμε την ευκαιρία να δούμε και μια διάσημη να υιοθετεί αυτήν την τάση, που δεν είναι άλλη από την Kirsten Dunst. H Kirsten στο Φεστιβάλ της Βενετίας επέλεξε ένα maxi floral φόρεμα Rodarte με μαύρο μοτίβο, το οποίο ήταν δημιουργημένο από ημιδιάφανο ύφασμα.

Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το σύνολό της με τον πιο τέλειο τρόπο. Φόρεσε μαύρες γόβες με straps δίνοντας ακόμα πιο φθινοπωρινό και θηλυκό ύφος στο αποτέλεσμα.

Φωτογραφία: © Splash / Ideal Image

Read More

And More