Φεύγω για τριήμερο; Τι να πάρω στη βαλίτσα μου;

Τριήμερο! Εκδρομούλα… Τριήμερο! Τεμπελιά… Βαλιτσούλα και έξω απ’ την πόρτα…

Πριν γεμίσεις όμως την βαλίτσα σου με σερπαντίνες, κονφετί και μάσκες, πέντε φορέματα, δεκαπέντε ζευγάρια παπούτσια, σαρανταπέντε μπλούζες… αναλογίσου τι πραγματικά θα χρειαστείς για να περάσεις ένα super stylish τριήμερο χωρίς να κουβαλάς τεράστιο βάρος μαζί σου.

Η θερμοκρασία αναμένεται να διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα τις επόμενες μέρες, συνεπώς θα χρειαστείς ζεστά ρούχα, μάλλινες ζακέτες, ένα χοντρό παλτό, μπότες και πολλά αξεσουάρ όπως σκουφιά και κασκόλ!
Φυσικά και κάτι για το βράδυ…

Θα χρειαστείς σίγουρα μια ζακέτα για να φορέσεις κάτω από το μπουφάν σου! Ειδικά εάν πρόκειται να επισκεφτείς ορεινό προορισμό!
Ζακέτα 59.00 ευρώ Αttrattivo


Τα κάνει όλα και συμφέρει… Το τζιν δεν μπορεί να λείψει από καμία βαλίτσα! Μπορείς να το φορέσεις το πρωί με πουλόβερ και μπότες και το βράδυ με ψηλοτάκουνα και ένα απλό τοπ.
Τζιν 19.90 Zara


Ένα ζευγάρι χοντρές μπότες είναι τουλάχιστον απαραίτητο! Συνδυάζονται με κολάν και μίνι φόρεμα ή με τζιν και γούνινο γιλέκο! Και ζεστές πατουσίτσες και στιλ…
Μπότες 15.00 ευρώ Fullah Sugah by Skondras


Μην φύγεις από το σπίτι χωρίς ένα ζεστό κασκόλ! Προτίμησε κάτι με χρώμα για να δώσει μια χαρούμενη νότα στην εμφάνισή σου!
Κασκόλ 27.90 ευρώ Αccessorize


Κάτι χρωματιστό, έτσι για να τιμήσεις και τις ανοιξιάτικες τάσεις που ήδη γαργαλάνε την γκαρνταρόμπα σου. Ένα πουκάμισο, λοιπόν. Συνδύασέ το με ένα τζιν παντελόνι για ένα country look! Από πάνω μπορείς να φορέσει ένα oversized cardigan.
Πουκάμισο 59.95 ευρώ GAP


Ένα παλτό με γούνινες λεπτομέρειες σε γιακά και μανίκια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να το συνδυάσεις με το βραδινό σου φόρεμα!
Παλτό 65.00 ευρώ Julia Bergovich


Ένα σκουφάκι που προστατεύει τα αυτιά θα δώσει πιο cozy αέρα σε κάθε casual εμφάνιση! Και είναι και trendy…
Σκούφος 4.90 ευρώ Fullah Sugah by Skondras


Ακόμα και στην εκδρομή δεν μπορείς να αποχωριστείς τα ψηλά τακούνια; Προτίμησε ankle boots και συνδύασέ τα με ένα μαύρο κολάν ή με οπάκ καλσόν και φόρεμα. Με ό, τι κάνεις κέφι…
Παπούτσια 22.00 ευρώ Fullah Sugah by Skondras


Τα γούνινα γιλέκα είναι το απόλυτο χειμερινό trend! Μπορείς να τα φορέσεις όλη μέρα με τζιν και T-shirt ή το βράδυ με ένα μίνι φόρεμα και ψηλοτάκουνα.

Μην βάλεις μίνι μαύρο φόρεμα για ακόμα μια φορά! Πρότιμησε κάτι διαφορετικό όπως για παράδειγμα… ρίγες! Μια τάση που την Άνοιξη θα μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο.
Φόρεμα 65.00 ευρώ Julia Bergovich


Εάν πάρεις μαζί σου δύο τζιν, θα είναι σαν να φοράς κάθε μέρα το ίδιο παντελόνι! Προτίμησε ένα υφασμάτινο καρό παντελόνι που μπορεί να συνδυαστεί με μαύρο, γκρι ή ακόμα και με πιο έντονα χρώματα όπως κίτρινο και κόκκινο!
Παντελόνι 85.00 ευρώ BSB


Και τέλος, πρέπει να ξέρεις ότι η βαλίτσα παίζει σημαντικό ρόλο! Πες όχι στις βαρετές βαλίτσες που κληρονόμησες από τη μαμά σου και παίξε με τα έντονα χρώματα!
Βαλίτσα Eastpack

Read More

And More