Flat καλοκαιρινά παπούτσια: Σανδάλια, εσπαντρίγιες και slides για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

Τα flat καλοκαιρινά παπούτσια είναι η πρώτη μας επιλογή όταν έχουμε μία δύσκολη μέρα στην πόλη και θέλουμε άνεση και style. Οι επιλογές είναι πολλές και δεν έχεις παρά να διαλέξεις με ποιο flat σχέδιο θα κάνεις τα stylish σύνολα σου: σανδάλια εσπαντρίγiες ή slides;

Όλες οι παραπάνω κατηγορίες είναι ψηλά στις προτιμήσεις μας για flat παπούτσια και όλες έχουμε τέτοια σχέδια στην ντουλάπα μας. Καιρός να ανανεωθούμε και να δούμε τι καινούργιο έχει τώρα στην αγορά ώστε να κάνουμε update το σύνολα μας.

Πάμε να δούμε στις βιτρίνες του Tlife τα πιο ωραία flat παπούτσια για τώρα:

Σανδάλια

Τα αγαπημένα μας σανδάλια κάθε χρόνο μας δίνουν τα πιο ωραία σύνολα όπου και να τα συνδυάσουμε. Δερμάτινα, με lace up σχέδια έχουν αυτή την μαγική ικανότητα να μετατρέπουν όλα μας τα σύνολα σε πιο boho και να μας ταξιδεύουν. Δες τις προτάσεις μας και διάλεξε το σανδάλι που θα φορέσεις αυτό το καλοκαίρι.

Για να δεις όλες μας τις επιλογές κάνε κλικ εδώ

Eσπαντρίγιες

Το αγαπημένο flat παπούτσι των Γαλλίδων δεν λείπει ούτε από την δική σου λίστα για stylish flat shoes το καλοκαίρι. Χρωματιστές ή minimal είναι απαραίτητες για τις chic εμφανίσεις σου στην πόλη αλλά και το πρώτο παπούτσι που θα βάλεις στην βαλίτσα των διακοπών σου.

Για να δεις όλες μας τις επιλογές κάνε κλικ εδώ

Slides

Πέρασε ο καιρός που φορούσες αυτά τα παπούτσια μόνο στο κολυμβητήριο, εδώ και σεζόν έχουν γίνει must have και κάθε χρόνο έχουν stylish νέες εκδοχές. Φέτος τα prints και τα σχέδια είναι ακόμη πιο δυνατά και σίγουρα θα βρεις ένα ακόμη να βάλεις στην λίστα σου με τα πιο stylish flat shoes.

Για να δεις όλες μας τις επιλογές κάνε κλικ εδώ

Read More

And More