Floral το αγαπημένο ανοιξιάτικο print: styling tips για να το φορέσεις τώρα

Είναι αυτή η εποχή που θες να αλλάξεις διάθεση και το floral είναι αυτό το print που θα σε βοηθήσει. Πάντα στις δυνατές τάσεις της Άνοιξης και πάντα στα καλοκαιρινά μοτίβα, δίνει δίνει τον τόνο ότι το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει.

Σήμερα θα δούμε fresh τρόπους να το φορέσεις και κυρίως styling tip ώστε να μην κάνει κανένα λάθος αν το επιλέξεις.

Είτε αγαπάς αυτό το print και το φοράς είτε είσαι από αυτές που σπάνια το επιλέγουν με το σημερινό θέμα θα αλλάξεις γνώμη και θα βάλεις και εσύ λίγα άνθη στην ζωή σου.

1. Sporty mood

Διάλεξε το maxi φόρεμα σου και συνδύασε το με sneakers. Θα δώσεις έτσι ένα super urban τόνο με μία κίνηση και θα απολαύσεις το φόρεμα σου όλη μέρα κάθε μέρα.

2. Κουστούμι

Αν σκέφτεσαι να φορέσεις ένα κουστούμι με αυτό το print προτίμησε ένα σε pyzama style που θα του δώσει ένα πιο fresh αέρα, και θα είσαι και πολύ πιο άνετη. Τα flat shoes είναι τέλεια για ένα τέτοιο look.

3. Καλεσμένη σε γάμο

Για τα ανοιξιάτικα καλεσματα μία floral φούστα συνδυασμένη με body και πέδιλα είναι ότι πιο safe. Δίνει ρετρό ύφος και style σε ένα κάλεσμα που πολλές φορές δεν ξέρουμε τι να βάλουμε.

4. Jean

To αγαπημένο σου jean πουκάμισο γίνεται το τέλειο top για το floral κομμάτια. Τα κάνει έτσι να δείχνουν πιο casual και τα τοποθετεί στο καθημερινό σου ντύσιμο.

5.Τολμηροί συνδυασμοί

Το floral μπορεί να γίνει μια statement εμφάνιση αν το συνδυάσεις με bold αξεσουάρ, τόλμησε leopard και χρώμα και ολοκλήρωσε ένα look που έχει floral στοιχεία με τον ποιο fashion τρόπο.

6. Ρίγες

Ίσως το πρώτο βήμα για ένα mix & match συνδυασμό, οι ρίγες με το floral κάνουν τέλειο συνδυασμό και είναι και εύκολο να το πετύχεις χωρίς να ξεφύγεις από τα “πλαίσια”.

7. Αξεσουάρ

Αν δεν ανήκεις στην κατηγορία που έγραψα στην θέση 5 και θες πιο safe αποτέλεσμα τότε στα αξεσουάρ διάλεξε χρώμα από την παλέτα που έχει τι print και ολοκλήρωσε έτσι με ένα σίγουρα τρόπο το floral σύνολο σου.

8. Βάλε floral πανωφόρι

Τώρα είναι η εποχή να ξεφύγεις από τα κλασικά pastel και μπεζ και να δώσεις χρώμα στο look σου διαλέγοντας ένα ανθισμένο πανωφόρι, παλτό ή bomber θα δώσουν μια ανοιξιάτικη αίσθηση στην εμφάνιση σου και κυρίως θα σε ανανεώσουν

Read More

And More