Το φόρεμα της Amal Clooney στο βασιλικό γάμο έσπασε το ρεκόρ αναζήτησης στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Amal Clooney ήταν μια από τις πιο καλοντυμένες στο βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα λοιπόν, με τα δεδομένα αναζήτησης, όλοι στο διαδίκτυο ήθελαν να μιμηθούν την total yellow εμφάνιση της δικηγόρου.

Η παγκόσμια μηχανή αναζήτησης μόδας Lyst, παρατήρησε μια τεράστια ομάδα ανθρώπων να ψάχνουν για φορέματα που έμοιαζαν με αυτό της Amal. Πιο συγκεκριμένα, από το Σάββατο, 17.000 άνθρωποι έχουν ψάξει για ένα “κίτρινο φόρεμα Stella McCartney” (αυτό που φορούσε η δικηγόρος δηλαδή), ενώ οι αναζητήσεις για “κίτρινα φορέματα” γενικά, αυξήθηκαν κατά 1.500%.

Φυσικά, το ενδιαφέρον για την Stella McCartney ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο όταν η νέα δούκισσα του Sussex, εμφανίστηκε στη δεξίωση του βασιλικού γάμου με ένα λευκό φόρεμα που έφερε την υπογραφή της σχεδιάστριας. Η αναζήτηση αυτού του φορέματος αυξήθηκε κατά 3.000%, σε σχέση με το προηγούμενο βράδυ.

Η Stella McCartney έντυσε επίσης τη μητέρα της νύφης, Doria Ragland, αλλά επιμελήθηκε και την εμφάνιση της Oprah Winfrey, η οποία ευχαρίστησε το της team της σχεδιάστριας έπειτα από κάποιες αλλαγές που έκαναν στο look της την τελευταία στιγμή.

Read More

And More