Φορέματα: Ένα μεγάλο αφιέρωμα στο πιο δυνατό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Το φόρεμα είναι σαφώς μια γυναικεία υπόθεση, και όσο και αν εκτιμάμε τα ανδρικά κομμάτια που φοράμε για άνεση, τίποτα δεν ξεπερνάει μία στιλάτη εμφάνιση με ένα ωραίο φόρεμα. Το φθινόπωρο είναι πια επίσημα εδώ, η θερμοκρασία έπεσε και ήρθε η ώρα να ενημερώσεις τη νέα σου γκαρνταρόμπα με τα φορέματα που θα φοράς κατά τη διάρκεια όλης της νέας σεζόν! Τα φορέματα αποπνέουν κομψότητα, φινέτσα και θηλυκότητα! Είναι το κομμάτι που μπορεί να σε βγάλει από κάθε δίλημμα και να είσαι απόλυτα κομψή.

Καιρός όμως να επενδύσεις σε νέα σχέδια; Ε ναι, αλλάξαμε σεζόν, άλλαξαν και οι τάσεις, οπότε θα αλλάξει και η γκαρνταρόμπα μας. Οπότε ας δούμε τον οδηγό αγοράς που δημιούργησα για σένα ώστε να διαλέξεις αυτό ή αυτά που θα σε ανανεώσουν στιλιστικά.
Μaxi, midi, mini σε διαφορετικά στιλ και shapes ώστε να ενημερωθείς σωστά για τα νέα στιλ και να βρεις αυτό που σε εκφράζει και ταιριάζει στο budget σου.

Maxi

Tα maxi φόρεμα είναι απλά το must have για αυτή την σεζόν. Μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου στιλ, όπως bohemian, casual, urban, posh και πολλά ακόμα. Το φόρεμα αυτό δεν χρειάζεται πολλά – πολλά, αφού ένα ζευγάρι  μπότες αρκούν για αυτή την σεζόν, επένδυσε σε ένα με καλό ύφασμα και μπορείς να το φοράς όλη την σεζόν.

Δες τις προτάσεις της fashion editor

 

Midi

 

Κομψό, διαχρονικό και δεν σε απογοητεύει ποτέ. Το midi φόρεμα είναι ο καλύτερος φίλος της κάθε γυναίκας και η αφορμή για να δείχνει ακόμα πιο τέλεια και ξεχωριστή. Το φοράς το πρωί στη δουλειά, το απόγευμα για καφέ, το βράδυ για ποτό. Το συνδυάζεις με τα πάντα, με μαύρα ή πολύχρωμα αξεσουάρ, ενώ μπορείς να παίξεις με pritns και χρώματα.

Δες τις προτάσεις της fashion editor

Mini

 

Είναι γεγονός ότι ο καιρός κρυώνει όλο και περισσότερο, παρόλα αυτά όμως η μόδα και φέτος το χειμώνα προστάζει να δείξεις τα πόδια σου. Γιατί λοιπόν να μην εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου με μερικά ολοκαίνουρια μίνι φορέματα; Άλλωστε υπάρχουν τόσοιτρόποι να τα φορέσεις και τους πιο κρύους μήνες με  stylish καλσόν.

Δες τις προτάσεις της fashion editor

 

 

Read More

And More