Φούστα με παγιέτες: Πως τη φοράς τώρα!

Eίναι κάποια κομμάτια που έχουν πιο festy ύφος, τα φοράμε σε glam καλέσματα, τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και γενικά τα έχουμε στο μυαλό μας για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις. Ένα τέτοιο fashion item είναι η φούστα με παγιέτες που έχεις εκεί στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου και περιμένει τον Δεκέμβριο για να ξαναβγεί, ή την βλέπεις στο instagram και αναρωτιέσαι “μα πως την φοράνε ακόμη και τώρα;”.

Σήμερα λοιπόν θα σου πω πως θα ξαναχαρείς αυτό το sequin κομμάτι, που ναιμπορείς να συνδυάσεις ακόμη και τώρα στην πόλη, ακριβώς όπως τα it girls που ακολουθείς στο instagram και στο pinterest. Βασική προϋπόθεση είναι να πετύχεις ένα cool styling, δηλαδή να μην την συνδυάσεις με αξεσουάρ που θυμίζουν… ρεβεγιόν!

Ξεκινάμε με το top. O καλύτερος φίλος της sequin φούστας αυτή την εποχή είναι ένα t-shirt. Aπλό γκρι, λευκό ή με ένα smart slogan, και αμέσως μετά το λευκό ή γαλάζιο πουκάμισο.Οσο πιο απλό το top τόσο πιο urban cool θα βγει το σύνολό σου.

Προχωράμε στα παπούτσια. Εδώ θα τολμήσεις να την συνδυάσεις με sneakers και να την κάνεις cool με μία κίνηση, αλλά αν αυτό σου φαίνεται πολύ μακριά από εσένα, σαν δεύτερη επιλογή έχεις ένα ζευγάρι απλά nude πέδιλα.

Δεν προσθέτεις καθόλου κοσμήματα και κρατάς μαλλιά και μακιγιάζ σε πρωινό ύφος επίσης! Σε τσάντα κράτησε ένα απλό leather clutch ή μία shloulder bag.

Read More

And More