Γιατί όλος ο κόσμος ασχολείται με το show του Dior; Μήπως γιατί τα μοντέλα δεν περπάτησαν καν στην πασαρέλα;

Όλα αυτά τα χρόνια που γίνονται τα shows των μεγάλων οίκων και σχεδιαστών, έχουμε δει τα μοντέλα να περπατούν σε αμμουδιές και παραλίες (όπως στη Chanel), σε συντριβάνια και δρόμους γεμάτους με νερό (Saint Laurent), αλλά και σε μονοπάτια που περιτριγυρίζονται από φωτιά (Gucci). Η ιδέα του οίκου Dior όμως, ήταν η πιο ανατρεπτική που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Πριν από μερικές ώρες, ο γαλλικός οίκος παρουσίασε την ανδρική συλλογή για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα του 2019. Τα μοντέλα δεν χρειάστηκε καν να περπατήσουν στο catwalk αφού ο διάδρομος ήταν κινούμενος, σαν αυτούς που υπάρχουν στα αεροδρόμια.

Απόλυτα πρωτοποριακή ιδέα που εννοείται πως κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό. Όλη η ανδρική συλλογή παρουσιάστηκε κατά αυτόν τον τρόπο, ενώ τα μοντέλα στεκόντουσαν ακίνητα σαν αγάλματα.

Στο show το παρών έδωσε η Kate Moss, η Naomi Campbell και η Natalia Vodianova, όλες με ultra stylish σύνολα σε ανδρικό ύφος που προσαρμόζονταν άψογα με το masculine vibe της βραδιάς.

Μείνε συντονισμένη γιατί σε λίγες ώρες ο οίκος Dior θα παρουσιάσει τη νέα Couture συλλογή κι εμείς φυσικά θα σου έχουμε όλες τα highlights του show.

Read More

And More