Γιατί όλος ο κόσμος της μόδας ασχολείται με τα παπούτσια της Jennifer Lopez;

Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι δεν είναι και η πιο ιδανική εποχή να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν, αφού η υψηλή θερμοκρασία και αυτό το “βαρύ” ύφασμα σε κάνουν να νιώθεις ασφυχτικά. Φαίνεται όμως, ότι η Jennifer Lopez βρήκε έναν εναλλακτικό τρόπο να το φορέσει χωρίς να ζεσταίνεται…

Για την ακρίβεια, η Λατίνα σταρ φόρεσε ένα ζευγάρι denim μπότες σε slouchy style (δηλαδή με σούρες), κάνοντας όλο τον κόσμο της μόδας να ασχολείται με αυτό το σούπερ ζευγάρι που διάλεξε για να ταιριάξει με το ανδρικό πουκάμισο που φόρεσε σαν φόρεμα.

Οι συγκεκριμένες μπότες είναι από τη Spring – Summer συλλογή του οίκου Versace για το 2019, και πραγματικά έχουν πάνω τους όλα τα στοιχεία που έχει ένα τζιν παντελόνι: τσέπες, ραφές, θηλάκια, ακόμα και δερμάτινη ζώνη με το χαρακτηριστικό logo του οίκου σε χρυσό χρώμα.

Σε αυτό το τέλειο styling που είχε σαν βασικά κομμάτια το masculine πουκάμισο και αυτές τις τόσο ιδιαίτερες μπότες, η JLo πρόσθεσε μια Birgin Bag, ένα oversized ζευγάρι γυαλιά ηλίου και τους αγαπημένους της κρίκους που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Read More

And More