Γιατί σε συμφέρει να αγοράσεις το iPhone 7 από τη Vodafone…

Το iPhone 7 είναι εδώ! Talk of the town… Object of desire… Και ζεις για τη μέρα που θα ανοίξεις το μαγικό κουτάκι του και θα είναι πια δικό σου. Θα πάρει φωτιά το Instagram!!! Όμως φίλη μου, κάπου εδώ πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι πρόκειται για μια επένδυση, ότι θα διαθέσεις ένα αρκετά μεγάλο budget ώστε να αποκτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Δεν νομίζεις λοιπόν ότι πρέπει να έχεις κάπως εξασφαλίσει το θησαυρό σου; Κι εδώ, έρχεται η Vodafone, η πιο ασφαλής επιλογή σου, μιας και προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση του λατρεμένου σου κινητού μέσα σε 24 ώρες. (Ενδέχεται για τη νησιωτική Ελλάδα & απομακρυσμένες περιοχές η αντικατάσταση να γίνεται εντός 48 ωρών).

Δεν θα ξεχάσω τη μέρα που σκόνταψα με τα δωδεκάποντά μου και η οθόνη του κινητού μου έγινε θρύψαλα. Μούδιασε ο εγκέφαλός μου. Τα συναισθήματα αυτής της απώλειας δεν περιγράφονται. Ένα βράδυ, μετά από μια υπέροχη βραδιά διασκέδασης, εγώ κατέληξα στον καναπέ του σπιτιού μου παγωμένη από τη φρίκη της απώλειας. Και τώρα τι κάνουμε; Απόγνωση. Πραγματική απόγνωση, μιας και τα οικονομικά μου δεν επέτρεπαν ξανά αγορές τέτοιου τύπου.

Όχι φίλη μου! Δεν το ξαναζώ. Δεν το ρισκάρω καν. Η αγορά αυτή τη φορά θα γίνει από τη Vodafone. Οπότε σε περίπτωση ατυχήματος, θα μου αντικαταστήσουν το iPhone μου. Ουφ! Ανακούφιση. Μεγάλη!

ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ!

Εννοείται πως θα πρέπει να πάρεις και τα απαραίτητα αξεσουάρ. Και εδώ η Vodafone, που κατανοεί το lifestyle σου, σου προσφέρει 20% έκπτωση σε όλες τις θήκες και σε όλα τα tempered glass για iPhone 7 και 7 Plus.

ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

Ναι! Μπορείς να κάνεις δικό σου το πολυπόθητο iPhone 7 από 22,75€ / μήνα με 36 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Αλλά αυτή η προσφορά αγαπημένη μου ισχύει αποκλειστικά σε καταστήματα της Vodafone.

Εκεί που θα βρεις και την πιστοποιημένη από την Apple Ομάδα Internet που είναι στη διάθεσή σου για να σου λύσει οποιαδήποτε ερώτηση, απορία ή πρόβλημα μπορεί να έχεις για το νέο σου iPhone.

Με λίγα λόγια, μην ρισκάρεις με τις επιλογές σου. Φέρσου έξυπνα και αγόρασε το νέο iPhone 7 από εκεί που ξέρεις ότι δεν θα καταλήξεις σαν εμένα στον καναπέ μου, χλωμή από τη απώλεια του κινητού μου…

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ

Read More

And More