Γίνομαι κουμπάρα, τι να φορέσω; Πώς να συνδυάσω τα χρώματα; To TLIFE απαντάει στις ερωτήσεις σου

Η μόδα είναι κάτι που μπορείς να παρακολουθείς να ενημερώνεσαι και αν έχεις και λίγο καλό γούστο να ντύνεσαι με τον πιο μοδάτο τρόπο. Αυτό, ιδιαίτερα στις ημέρες μας είναι πολύ εύκολο αφού σχεδόν όλα τα κορίτσια έχουν καλή αισθητική κι ένα background γνώσεων που ελάχιστες είχαν τα παλαιότερα χρόνια. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα διλήμματα, η αναποφασιστικότητα και πολλές φορές η διάθεση να ρωτήσεις και μια δεύτερη γνώμη δεν υπάρχει πια.

Το TLIFE και πιο συγκεκριμένα τα κορίτσια της μόδας, Χριστίνα και Σοφία ενώνουν τις γνώσεις τους και απαντούν σε όλες τις δικές σου ερωτήσεις. Ο τρόπος; Πολύ εύκολος! Στέλνεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr, άμα θέλεις στέλνεις και φωτογραφία από το ρούχο σου και το συντομότερο δυνατό σου δίνουμε όλες τις απαραίτητες ιδέες, λύσεις και tips.

Ερώτηση:
Γεια σας! Εύχομαι να δίνετε στιλιστικές συμβουλές και για αντρικά ντυσίματα! Αν ναι, η απορία μου είναι με τί παπούτσια πηγαίνει ένα καφέ λινό κοστούμι ό,τι αφορά χρώμα και στιλ; Το χρώμα π.χ. που βλέπετε στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες δεν μου αρέσει σαν συνδυασμός (άλλο καφέ το κοστούμι και άλλο τα παπούτσια).

Επίσης, μου αρέσουν τα κοστούμια συνδυασμένα με σπορ παπούτσια, αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρη για το χρώμα και το στυλ. Σε αυτήν την περίπτωση, ταιριάζει το πουκάμισο ή πρέπει να βάλει κανείς ένα t-shirt κολλητό; Ένα μπλε (όχι σκούρο, ούτε παλ) λινό κοστούμι, ταιριάζει περισσότερο με ταμπά παπούτσια; Επίσης, ό,τι αφορά το φόρεμα που φοράω εγώ, με τί άλλα πέδιλα θα μπορούσε να ταιριάξει;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων (γιατί καιρό με απασχολεί το θέμα )!!!

Απάντηση:
Γεια σου Πηνελόπη που είστε και πολύ ωραίο ζευγάρι! Οι στιλιστικές συμβουλές δεν έχουν φύλο και φυσικά θα απαντήσουμε σε οτιδήποτε σε απασχολεί με το στιλ του αγοριού σου! Το καφέ κουστούμι λοιπόν για να μην δείχνει τόσο επίσημο μπορεί να το βάλει με ενα πιο απλό χρωματιστό πουκάμισο γκρι -γαλάζιο, χωρίς γραβάτα και loafers στα χρώματα της άμμου .To t shirt και τα αθλητικά πηγαίνουν με τα κουστούμια που δεν έχουν πολύ αυστηρή γραμμή και γυαλιστερό ύφασμα…προσοχή όμως τα αθλητικά να μην είναι για …στίβο αλλά πιο urban…Στο μπλε κουστούμι ταιριάζουν οι γκρι αποχρώσεις σε παπούτσι ( το τα ταμπά είναι συνηθισμένο). Και τέλος με το φόρεμα σου μπορείς να βάλεις πέδιλα μονόχρωμα ( ενα χρώμα απο τα print του φορέματος ) και όχι πλατφόρμες, για αλλαγή.

Φιλιά πολλά πολλά

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας. Παρακολουθώ καθημερινά τη στήλη σας και με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ στο να βελτιώσω τις στιλιστικές μου επιλογές. Ονομάζομαι Όλγα και είμαι 20 χρονών. Στης 15 Σεπτεμβρίου η αδερφή μου θα βαφτίσει την κόρη της και αγόρασα τη φούστα που σας έχω επισυνάψει αλλά σε σαμπανί χρώμα. Θα ήθελα να μου προτείνετε με τι τοπάκι να τη συνδυάσω(είμαι λίγο γεματούλα στα μπράτσα και έχω προβληματιστεί πολύ!)Όσο για τα παπούτσια σκέφτηκα να φορέσω κάτι nude λουστρίνι πλατφόρμες που αγόρασα φέτος το καλοκαίρι!!!Εσείς τι μου προτείνετε?Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση:
Γεια σου Όλγα! Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια! Λοιπόν πάμε να δούμε με τι θα συνδυάσουμε την αέρινη φούστα σου.. Προτείνω επειδή είναι βάφτιση και συνήθως γίνεται πρωί να επιλέξεις ένα απλό μονόχρωμο τοπ σε απόχρωση μπλε ( ανοιχτή),μαύρη, καφέ ακόμη και εμπριμέ ώστε να δώσεις ένταση στο σύνολο σου. Η γραμμή του φρόντισε να είναι χαλαρή και το ύφασμα λίγο αέρινο ώστε να μην τονίσει την παραμικρή ατέλεια – έχει πολλά τέτοιου στιλ μπλουζάκια στο Zara. Βάλτο από μέσα από τη φούστα και άφησε το λίγο loose ενώ μπορείς με μία λεπτή ζώνη ή αλυσίδα να αναδείξεις τη μέση σου και να δώσεις μία λίγο πιο γκλαμορους πινελιά. Λέω να φορέσεις πέδιλα, ή γοβάκια με μπαρέτα ώστε να είναι ακόμη πιο θηλυκό το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα και οι πλατφόρμες σου δεν θα είναι καθόλου άσχημες.

Να χαίρεσαι την ανιψιά σου! Φιλιά πολλά


Ερώτηση:
Έχω να πάω στη βάφτιση του ανιψιού μου, Κυριακή 12 το πρωί. Έχω πάρει ένα φόρεμα navy μπλε με έναν ωμό , στενό με 3 φιόγκους ( ο ένας πάνω στον άλλο) στη τιράντα. Είναι κοντό. Παπούτσια έχω πάρει D&G μωβ γόβες με πάτο κοραλί. Η ερώτηση είναι τα μαλλιά τι να τα κάνω; Είναι ξανθά ανταύγειες μέχρι 5 δάχτυλα κάτω από τον ωμό. Για ίσια απλά τι θα λέγατε; Ή καλύτερα κάτι άλλο; Φιλιά

Απάντηση:
Γεια σου Μάρθα! Λοιπόν λόγω ότι το φόρεμα σου έχει εντυπωσιακούς φιόγκους άφησε τους να αναδειχθούν και μάζεψε τα μαλλιά σου σε ένα slick σινιόν. Θα φωτίσει το πρόσωπο σου και θα επιτρέψει στο φόρεμα να αναδειχθεί.

Φιλιά πολλά


Ερώτηση
Γεια σας το όνομά μου είναι Ηλιάνα και θα ήθελα μια μεγάλη βοήθεια. Είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο και θα φορέσω ένα μακρύ φόρεμα σε χρώμα καρπουζί, αέρινο με έναν ώμο με βολάν. Πρέπει να φορέσω ζώνη και είμαι ανάμεσα σε μπλε ρουα και μπεζ. Έχω κολλήσει και δε μου ταιριάζει τίποτα. Και τι παπούτσια? Και αξεσουάρ? Τα μαλλιά μου θα τα πιάσω κότσο μπαλαρίνας. Σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας!!! 🙂

Απάντηση:
Γεια σου Ειρήνη μας! Καταρχάς ψυχραιμία και θα δεις πως τελικά αυθόρμητα θα βρεις την επιλογή που θα σου αρέσει καλύτερα! Προτείνω να επιλέξεις μία λεπτή σε απόχρωση του καφέ, ίσως και σαν πλεξίδα να μοιάζει η πλεξη της, ζώνη. Ενώ θα ήταν ωραίο ένα στην ίδια απόχρωση ζευγάρι παπούτσια ή ακόμη κι ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα να ταίριαζε πολύ. Αξεσουάρ θα έλεγα να επιλέξεις βραχιόλια σε απόχρωση του χρυσού ενώ ένα κολιέ με χρυσή βάση και τιρκουάζ πέτρες θα έδινε ένα πολύ κομψό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Φιλιά πολλά


Ερώτηση:
Καλημέρα σας, έχω να πάω σε έναν γάμο μιάς πολύ καλής μου φίλης. Το πρόβλημα είναι ότι γίνεται Κυριακή πρωί….!!!! Σκέφτομαι να φορέσω μια ψηλόμεση παντελόνα σε φυστικί χρώμα και σκέφτομαι να την συνδυάσω με πλατφόρμες σε γήινο χρώμα (νομίζω ταιριάζουν!) το προβλημα είναι η μπλούζα….τι χρωμα να επιλέξω και τι στιλ; Είμαι 28χρονων 173 ύψος και 60κιλά HEEEEELP!!!!

Απάντηση:

Γεια σου Ιωάννα μας! Μου αρέσει πολύ που θα φορέσεις παντελόνα είναι απόλυτα fashion επιλογή. Λοιπόν θα σου έλεγα να την συνδυάσεις με ένα τοπ σε loose ίσια γραμμή είτε με λεπτή τιράντα είτε με έναν ώμο μέσα από την παντελόνα σου σε απόχρωση του καφέ και να κρατήσεις μία τσάντα clutch σε είτε σε χρυσό είτε σε κοραλί ώστε να δώσεις χρώμα στο σύνολο σου.

Θα είσαι κούκλα! Φιλιά

Ερώτηση

Γεια σας! Συγχαρητήρια και από μένα για τη στήλη σας! Χρειάζομαι λίγη βοήθεια όμως! SOS. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε μια εμφάνισή μου σε γάμο κοντινού συγγενικού προσώπου το Σάββατο που μας έρχεται. Είμαι 1.63, 52 κιλά, μακριά μαλλιά σοκολατί ανοιχτό. Έχω ένα φόρεμα (θα το περιγράψω όσο πιο καλά μπορώ) είναι λαδί (όχι σκούρο) και θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω το χρώμα metallic καθώς είναι λίγο γυαλιστερό το ύφασμα. Παρόλο που το ύφασμα γυαλίζει λίγο είναι πολύ λεπτό και ανάλαφρο (θέλω να πω δεν είναι χειμωνιάτικο) . Είναι μακρύ σε αρχαίο ελληνικό στυλ. Τι παπούτσι φοράμε και τι τσαντάκι; μαλλιά; Ευχαριστώ!!

Απάντηση:

Γεια σου φίλη μας! Τι ωραίο φόρεμα είναι αυτό! Επέλεξε ψηλά πέδιλα σε ματαλλική ασημί απόχρωση και γιατί όχι να επιλέξεις ένα clutch που να έχει επάνω τρουξ στην ίδια απόχρωση με το παπούτσι ώστε να δώσεις μια πιο “hard” αίσθηση. Τα μαλλιά θα σου πρότεινα να τα κάνεις χωρίστρα στη μέση με ελαφρύ κυματισμό ώστε να δώσεις κίνηση.

Ερώτηση:
Mια ερώτηση, ροζ στράπλες φόρεμα με παγιέτες για κουμπάρα είναι καλή επιλογή; Γίνομαι κουμπάρα μεθαύριο και έχω δεύτερες σκέψεις, επίσης με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω χωρίς να το παρακάνω;

Απάντηση:
Επειδή όντως είναι τελευταία στιγμή προτείνω να μην πανικοβληθείς κι αν αυτό το φόρεμα θέλεις να φορέσεις κάντο αποφεύγοντας την οποιαδήποτε άλλη υπερβολή. Είναι πολύ εντυπωσιακό κομμάτι οπότε συνδύασε το με nude γόβες χωρίς καθόλου άλλα αξεσουάρ ώστε να μην το επιβαρύνεις.

Φιλιά

Eλπίζω να δώσαμε λίγο “φως” στα στιλιστικά σας διλήμματα! Αν θέλεις κι εσύ να στείλεις την fashion ερώτηση σου μην διστάσεις να τη στείλεις στο: styling@tlife.gr

Read More

And More