“Γίνομαι κουμπάρα τι να φορέσω; Τι παπούτσια να ψωνίσω;” Το TLIFE απαντάει στις ερωτήσεις σου

Εσύ μας έστειλες την ερώτηση σου κι εμείς καθίσαμε και είδαμε τι είναι καλύτερο για εσένα. Το TLIFE γίνεται ο προσωπικός σου στιλίστας και με διάθεση να σε βγάλει από το αδιέξοδο του τι να φορέσεις σου προτείνει συνδυασμούς, χρώματα και αξεσουάρ.

Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με την fashion παρέα του TLIFE και να ρωτήσεις τη γνώμη τους μην διστάσεις. Στείλε την ερώτηση σου, ακόμη και φωτογραφίες στο styling@tlife.gr

Eρώτηση:
Καλησπέρα,συγχαρητήρια για την δουλειά σας. Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε αν τα ankle boots με “v” στο κουντεπιέ θα είναι και του χρόνου στη μόδα ή να προτιμήσω κλασικά; Αξίζει να τα πάρω τώρα σε δέρμα ή σουεντ;
Maria

Απάντηση:
Γεια σου Μαράκι! Το συγκεκριμένο στιλ ankle boots είναι πλέον κλασικό. Αν τα επιλέξεις σε μαύρη απόχρωση τότε σίγουρα θα τα χαρείς πολύ και την επόμενη σεζόν. Τώρα όσον αφορά στο δίλημμα δέρμα ή σουέντ, η απόφαση σου θα εξαρτηθεί από το πόσο καλής ποιότητας είναι το δέρμα. Αν δεν γυαλίζει τότε προτίμησε το δέρμα αφού το σουέντ στην βροχή ή τη λάσπη κινδυνεύει να καταστραφεί.

Πολλά φιλιά

Eρώτηση:
Γεια σας και πάλι κορίτσια! Επειδή την ερχόμενη εβδομάδα θέλω να πάω για ψώνια στο Topshop, μήπως ξέρετε αν η συλλογή για άνοιξη-καλοκαίρι είναι διαθέσιμη; Αν όχι, μήπως ξέρετε πότε θα είναι; Ευχαριστώ

Απάντηση:
Γεια σου τυχερό Λινάκι! Η ανοιξιάτικη συλλογή είναι ήδη στο μαγαζί στην Oxford street στο Λονδίνο (μπορείς να επισκεφθείς και την ιστοσελίδα του ώστε να δεις τις νέες παραλαβές). Παρόλα αυτά όποια σεζόν κι αν βρεθείς εκεί πάντα βρίσκεις κομμάτια από πολύ χειμερινά μέχρι και μαγιό. Να περάσεις τέλεια και να κάνεις πολλές όμορφες αγορές.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Καλήμερα, θέλω να φορέσω μια φόρμα αθλητική γκρι άλλα το θέμα είναι πως δεν φοράω αθλητικά παπούτσια. Μπορώ να το συνδυάσω με απλή μπαλαρίνα μαύρη κι ένα t-shirt μαύρο απλό κι ένα αμάνικο μπουφανάκι από πάνω; Ταιριάζει ή θέλει καλύτερα αθλητικό παπούτσι; Ευχαριστώ!!
Αυτό είναι το στιλ της φόρμας στην φωτογραφία και γενικά το στιλ που σκέφτομαι να το συνδυάσω.
iwanna

Απάντηση:
Γεια σου Ιωάννα! Γιατί δεν συνδυάζεις το γκρι αθλητικό παντελόνι σου με ένα ζευγάρι Converse ή με sneaker που είναι και μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν; Θα είναι και casual και δεν θα παραπέμπει σε αθλητικό αφού δεν το επιλέγεις. Το t-shirt μου ακούγεται καλή ιδέα όπως και το αμάνικο μπουφάν.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Καλημέρα σας. Κατ’ αρχάς συγχαρητήρια για την στήλη αυτή, και με τον τρόπο που την προσεγγίζετε. Με άμεσες απαντήσεις, βοηθάτε και τις κοπέλες που ενδεχομένως να μην έχουν το budget για προσωπικό στιλίστα, και με απλά λόγια ομορφαίνετε την καθημερινότητα μας. Συνεχίστε έτσι. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Είμαι 28 χρονών, 1.59 ύψος και 57 κιλά βάρος, βασικά αδύνατη με λες. Σε μια βάφτιση που έχω να παρευρεθώ αρχές Μαρτίου, θα ήθελα να μου πείτε εάν ταιριάζει καταρχάς το φόρεμα που σας επισυνάπτω για την περίσταση, και κυρίως με τι κοσμήματα, παπούτσια και τσάντα να το συνοδεύσω. Σημειώστε ότι γενικά μου αρέσει να ακολουθώ τις τάσεις, άλλα πάντα προσαρμοσμένες στα μέτρα μου, γενικά μου αρέσει το κλασικό, chic style. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Απάντηση:
Γεια σου Κυριακή! Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Πολύ ωραίο το φόρεμά σου. Σωστό χρώμα, σωστό μήκος και πολύ κολακευτικό. Το στιλ του είναι minimal future και θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με ένα μεγάλο βραχιόλι (τύπου cuff), ένα ζευγάρι γόβες (γκρι ή μπλε αν τολμάς) και ένα clucth σε απόχρωση κοντά σε αυτή του παπουτσιού.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι χαμηλά παπούτσια θα μπορούσα να πάρω για την Άνοιξη. Και που θα βρω τα καλύτερα.

Απάντηση:
Γεια σου Χριστινάκι! Τα φλατ παπούτσια φέτος έχουν την τιμητική τους και μάλιστα τα στιλ που μπορείς να επιλέξεις είναι πολλά. Επέλεξε loafers σε animal print, oxfords σε μεταλλική απόχρωση ή αν δεν θέλεις κάτι τόσο έντονο ένα navy blue θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και φυσικά οι μπαλαρίνες που είναι η πιο διαχρονική επιλογή. Επέλεξε μπαλαρίνες σε έντονα ζουμερά χρώματα όπως το πορτοκαλί. Την μεγαλύτερη ποικιλία θα την βρεις στα καταστήματα H&M, Fullah Sugah, Tsakiris Mallas και Massiomo Dutti, Zara.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας!! Ονομάζομαι Κατερίνα και θα ήθελα να ρωτήσω τα μαύρα suede booties μου μέχρι ποιον μήνα μπορώ να τα φοράω;

Απάντηση:
Γεια σου Κατερινάκι! Μέχρι και τέλη Απριλίου η επιλογή τους δεν είναι λάθος. Από εκεί και πέρα ο καιρός είναι αυτός που καθορίζει αν κάτι είναι καλό να φορεθεί ή όχι.

Eρώτηση:
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας στο τι ρούχο θα μπορούσα να επιλέξω σαν κουμπάρα. Ο γάμος είναι το καλοκαίρι (ΙΟΥΛΙΟ) σε κτήμα (αλλά μπορείς να βάλεις ψηλοτάκουνα παπούτσια). Είμαι 1,60 και 47 κιλά. Τι μου προτείνετε να κοιτάζω: μακριά φορέματα ή κοντά; Σε στενή γραμμή ή αέρινη; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση:
Καλησπέρα φίλη μας! Λοιπόν για τη βραδιά του γάμου σαν κουμπάρα θα σου πρότεινα να επιλέξεις ένα φόρεμα σε μίνι γραμμή (στα λογικά πλαίσια πάντα) και σε γραμμή που αγκαλιάζει την σιλουέτα σου όχι αέρινο, γιατί οι διαστάσεις σου είναι petite και ένα μακρύ αέρινο φόρεμα θα σε “καλύψει” αντί να σε αναδείξει. Δώσε βάρος στα δυνατά σου σημεία και διάλεξε αυτό που θα σε δείχνει εντυπωσιακή και θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Απόφυγε το πολύ μίνι ή το βαθύ ντεκολντέ, τα πολύ έντονα χρώματα (κόκκινο, χρυσό, παγιέτες, φτερά) δοκίμασε παστέλ που γλυκαίνουν πάντα και δώσε βάρος σε υπέροχα παπούτσια (τα δίπατα σανδάλια δίνουν ύψος και δεν θα σε κουράσουν) και εντυπωσιακά κοσμήματα (ένα μεγάλο κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια). Δες κάποια και αν θες ξανά επικοινώνησε μαζί μας όταν έχεις κάποιες επιλογές στο μυαλό σου. Καλή επιτυχία!

Eρώτηση:
Γεια σας. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω αυτά τα μποτάκια άλλα επειδή τώρα έρχεται Άνοιξη δεν ξέρω μέχρι πότε θα μπορώ να τα φοράω. Αν μπορείτε πείτε μέχρι πότε θα μπορώ να τα φοράω και αν μου προτείνετε να αγοράσω αυτά ή κάποιο άλλο παπούτσι που θα μου χρησιμέψει περισσότερο. Ευχαριστώ!

Απάντηση:
Γεια σου Αλεξία, Το συγκεκριμένο στιλ μποτάκια είναι κλασικά και θα τα φορέσεις πολύ. Το καφέ χρώμα ταιριάζει με όλα τα χρώματα και η συγκεκριμένη απόχρωση μπορεί να φορεθεί και την Άνοιξη με ένα φλοράλ κοντό φόρεμα, με τζιν, με υφασμάτινα με χρώμα παντελόνια (ροζ, μπλε, κόκκινο). Προτείνω να το πάρεις!

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Καλημέρα κορίτσια και συγχαρητήρια για τις χρήσιμες συμβουλές σας! Θα ήθελα να μου πείτε με ποιους άλλους τρόπους μπορώ να συνδυάσω ένα αμάνικο γουνάκι γήινων αποχρώσεων, εκτός από το γνωστό τρόπο με δερμάτινο. Το γουνάκι δεν είναι κοντό (μεσαίο μήκους), καθόλου φουντωτό και έχει δερμάτινο ζωνάκι στη μέση. Σας ευχαριστώ! Φιλιά από Θεσσαλονίκη!

Απάντηση:
Γεια σου Έφη από την Θεσσαλονίκη! To γούνινο γιλέκο μπορείς να το φορέσεις και σκέτο επάνω από μία μακρυμάνικη μπλούζα αλλά ταιριάζει πολύ με σακάκι μονόχρωμο αλλά και με τζιν μπουφάν.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας. Είμαι 1.68, 90 κιλά (διανύω την τρίτη μου εγκυμοσύνη) και είμαι 28 ετών. Θα ήθελα να ρωτήσω τι στιλ μποτάκια θα μου πηγαίνουν. Φοράω πιο πολύ κολάν και φαρδιές τουνίκ. Μήπως είναι καλύτερα να συνδυάζω μπότες και όχι μποτάκια χαμηλά; Περιμένω με αγωνιά τις συμβουλές σας.

Απάντηση:
Γεια σου Αντριάνα! Με τα κολάν καλό θα ήταν να φοράς μποτάκια που είναι φαρδιά στο πάνω μέρος π.χ. biker boots αλλά και athletic wedges που πάνε πολύ με κολάν και δίνουν και έξτρα πόντους ύψους. Για να μην φοράς μόνο τουνίκ, εναλλακτικά μπορείς να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με φαρδιά τοπ ή πουκάμισα ενώ μία λεπτή ζακέτα που καλύπτει την περιφέρεια βοηθάει στο όλο αποτέλεσμα. Προτίμησε σκούρα χρώματα: μαύρο, μπλε, πράσινο, μπορντό και μείνε μακριά από prints και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Kαλή επιτυχία !

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Χαιρετώ τη φοβερή παρέα του TLIFE! Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να επιστρατεύσω τις γνώσεις και το γούστο σας.
Στα μέσα Μαρτίου είναι η ορκωμοσία μου και πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να βάλω. Ξέρω ότι οι περισσότερες κοπέλες θα επιλέξουν φόρεμα και εγώ κλίνω προς παντελόνι άλλα και πάλι δεν είμαι βέβαιη. Είμαι 1,70 και 53 κιλά. Βοήθεια!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Απάντηση:
Γεια σου Ελένη, ψηφίζω κι εγώ παντελόνι! Πως θα σου φαινόταν η ιδέα μιας κομψής παντελόνας που θα την συνδυάσεις με ένα πουκάμισο σε αέρινη γραμμή και κομψές γόβες; Επίσης οι αναλογίες σου είναι τόσο καλές που κι ένα cigarette παντελόνι που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο σε συνδυασμό με μεταξωτό πουκάμισο κι ένα ζευγάρι γόβες και σικάτη θα σε δείξουν και χωρίς έντονες υπερβολές. Το σημαντικό είναι τα παπούτσια που θα αναδείξουν το κορμί σου καλύτερα.

Φιλιά πολλά

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164