Gio_Graphy: Το νέο fashion book της Giovanna Battaglia για κάθε κορίτσι που αγαπάει τη μόδα

Μπορεί να γνωρίζεις την Giovanna Battaglia. Μπορεί και όχι όμως! Είναι η διάσημη fashion editor που χαρακτηρίζεται από τα πιο ιστορικά street styles και η διάσημη που έκανε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς γάμους ever. Η ταλαντούχα Battaglia αποφάσισε να περάσει σε άλλο level και να γράψει το δικό της βιβλίο. Ένα βιβλίο μόδας που θα αναφέρεται σε κάθε στιλάτο κορίτσι.

Το βιβλίο είναι κάτι σαν πνευματικός οδηγός και περιέχει συμβουλές για να ζεις μια λαμπερή ζωή, styling tips και ξεκαρδιστικά ανέκδοτα. Να σου υπενθυμίζω ότι η fashion editor έχει χαρακτηριστεί από τους New York Times ως “fashion heroine” και τα πολύχρωμα street style της έχουν γράψει ιστορία. Η προσωπική της στήλη στο περιοδικό W περιλαμβάνει τέχνη, περιπέτεια και φυσικά μόδα.

Στο πρώτο της βιβλίο, λοιπόν, έχει γράψει έναν άψογο οδηγό ντυσίματος για κάθε περίσταση, βρίσκοντας έμπνευση μέσα από τη μόδα, ζώντας κομψά και διασκεδάζοντας ταυτόχρονα. Η συγκεκριμένη έκδοση καλύπτει το κομμάτι της μόδας και το κομμάτι της ομορφιάς όσον αφορά στην καθημερινότητα, τις βραδινές εξόδους, τα ταξίδια και τη δουλειά. Οι συμβουλές της είναι πολύτιμες και ειδικά αν βρεθείς σε μια δύσκολη φάση. Όπως για παράδειγμα τι να κάνεις αν εσύ και μια ακόμα γυναίκα φοράτε το ίδιο φόρεμα σε ένα event.

Τέλος, θα έχεις την ευκαιρία να διαβάσεις συμβουλές από τους Carolina Herrera, Derek Blasberg, Hamish Bowles και Anna Dello Russo.

Read More

And More