Go Victoria! Η Beckham μόλις αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει ξανά στις συλλογές της δέρμα από εξωτικά ζώα

Η Victoria Beckham αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσεις ξανά στις συλλογές της δέρμα από εξωτικά ζώα. Η σχεδιάστρια -που ήδη έχει “απαρνηθεί” τη γούνα- έχει υιοθετήσει αυτήν τη πολιτική εδώ και κάποιους μήνες, με τη φθινοπωρινή συλλογή που θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο, να είναι η πρώτη που δεν θα περιέχει αυτό το υλικό.

Ο οίκος μάλιστα δήλωσε: “Η Victoria Beckham θα σταματήσει τη χρήση εξωτικών δερμάτων σε όλες τις συλλογές από τώρα και για τα επόμενα χρόνια. Από την ίδρυση του οίκου δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ αληθινή γούνα σε ρούχα ή αξεσουάρ”.

Η Beckham μπήκε στο group με του σχεδιαστές που εδώ και καιρό έχουν αποφασίσει να μην χρησιμοποιούν το δέρμα από τα εξωτικά ζώα, όπως η Vivienne Westwood, η Chanel και η Diane von Furstenberg. Ταυτόχρονα, ο οίκος Gucci, o Burberry, o Michael Kors, ο Versace, ο Ralph Lauren και ο Calvin Klein έχουν δηλώσει κατά στη χρήση αληθινής γούνας με σκοπό να προστατέψουν τα δικαιώματα των ζώων.

Η director της PETA (οργανισμός για την για την ηθική μεταχείριση των ζώων), Elisa Allen, δήλωσε: “Πίσω από κάθε τσάντα ή παπούτσια που έχουν δημιουργηθεί από δέρμα κροκόδειλου, αλιγάτορα, φιδιού ή σαύρας, κρύβεται ένας βίαιος θάνατος. Η απόφαση της Victoria Beckham να απαρνηθεί τα εξωτικά δέρματα θα προστατέψει πολλά ζώα από τεράστιες ταλαιπωρίες. Η PETA καλεί και άλλους οίκους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της”.

Read More

And More