H boutique της Chanel στο μαγευτικό Capri άνοιξε ξανά!

Η CHANEL ανοίγει ξανά τις πόρτες της εποχικής καλοκαιρινής μπουτίκ της στη γραφική Via Camerelle του μαγευτικού νησιού Capri.


Μια επιλογή από την Ready-to-Wear συλλογή του οίκου αλλά και των αξεσουάρ της συλλογής Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 που δημιουργήθηκε από τον Karl Lagerfeld, παπούτσια και βεβαίως οι iconic τσάντες, παρουσιάζονται μέσα στον χώρο. Δεν λείπουν βέβαια έντονα χρωματιστά σύνολα, αγαπημένα tweed, δημιουργίες από σιφόν και crep που χαρακτηρίζουν τις spring summer συλλογές του οίκου.

Η συλλογή beachwear της COCO BEACH DE CHANEL, που παρουσιάζεται αποκλειστικά στις μπουτίκ που βρίσκονται σε resort location παγκοσμίως, διατίθεται βεβαίως και στο Capri. Μια συλλογή που συνδυάζει μπικίνι και ολόσωμα σε μπεζ χρώμα, τερακότα και μαύρες αποχρώσεις, ιδανικές επιλογές και για κοκτέιλ με θέα στη θάλασσα, συνδυασμένα με άλλα resort κομμάτια της collection, ενώ δεν λείπουν και τα πιο sporty κομμάτια για τις fun του surf.

Μέσα στην μπουτίκ, οι επισκέπτες καλούνται να γνωρίσουν απο κοντά το άρωμα Paris-Riviera, ένα αποκλειστικό άρωμα από τη συλλογή Les Eaux de CHANEL, εμπνευσμένο από προορισμούς αγαπημένους της Mademoiselle Chanel.

Κομψότητα, και δημιουργικότητα και την πάντα fresh ματιά της CHANEL αντανακλά αυτή η νέα εποχιακή μπουτίκ που προσφέρει στους πελάτες μια αξέχαστη εμπειρία αγορών στο Capri. Η μπουτίκ θα είναι ανοιχτή από τις 18 Απριλίου έως τις 20 Οκτωβρίου 2019.

Read More

And More