H Chiara Ferragni σε μία αποκλειστική συνεργασία με ελληνικό brand

H «Blonde Salad» επέλεξε το πιο γνωστό ελληνικό denim brand για να σχεδιάσουν μαζί μία capsule collection. «Μερικοί με λατρεύουν, μερικοί με μισούν, αλλά όλοι με ακολουθούν» C.F. H No1 fashion influencer παγκοσμίως, η 31χρονη Chiara Ferragni (aka theblondesalad.com) ενώνει τις δυνάμεις της με τα Salt & Pepper Jeans και δημιουργούν τη συλλογή «Τhe Blonde Salsd x Salt & Pepper Jeans». H blogger και designer είναι μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στο χώρο της μόδας τα τελευταία χρόνια και ξεχωρίζει για το ανεπτυγμένο fashion ένστικτό της και την απαράμιλλη αισθητική της σε ό,τι αφορά τα νέα trends, όχι μόνο ακολουθώντας τα αλλά και καθορίζοντάς τα.

Έτσι, το γεγονός ότι επέλεξε να συνεργαστεί με το κορυφαίο ελληνικό denim brand «Salt & Pepper Jeans» και να σχεδιάσουν μαζί με τους δημιουργούς του label, Βασίλη Σιδηρά και Ιωάννα Μακρινάκη, μία capsule συλλογή τριών jean κομματιών, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Η collection «The Blonde Salad x Salt & Pepper Jeans» συνδυάζει το ύφος και τον χαρακτήρα του ελληνικού brand με το ξεχωριστό «rock&roll» στυλ της Chiara και περιλαμβάνει ένα ψηλόμεσο στενό jean παντελόνι σε light blue απόχρωση, ένα μαύρο σε φαρδιά tapered γραμμή και μία μπλε jean κοντή φούστα.

Τα σχέδια διατίθενται αποκλειστικά στο e-shop της Chiara Ferragni (shop.theblondesalad.com) και έχουν πάνω τους χαρακτηριστικές στυλιστικές λεπτομέρειες που αγαπάει η Ιταλίδα blogger, όπως τα περίτεχνα κόκκινα κεντήματα με τα αγαπημένα της μότο. Τα τρία denim κομμάτια είναι ευκολοφόρετα και πρακτικά with a twist, πράγμα που τα κάνει να μην περνάνε ποτέ απαρατήρητα. Άλλωστε όπως έχει πει και η ίδια η «Blonde Salad»: «Ο μόνος κανόνας που έχω είναι να είμαι αυθεντική και αυθόρμητη σε ό,τι αφορά τα ρούχα μου. Να μην βάζω ποτέ τίποτα που δεν με εκφράζει αλλά δεν με κάνει να νιώθω και άνετα φορώντας το». Και τον εφάρμοσε με μεγάλη επιτυχία στη νέα της capsule συλλογή «The Blonde Salad x Salt & Pepper Jeans»!

Read More

And More