H Fashion Editor απαντά στις στιλιστικές απορίες σας…

Που να επενδύσω για το καλοκαίρι; Είμαι καλεσμένη σε γάμο, τι να φορέσω! Γίνομαι κουμπάρα, τι φόρεμα να πάρω; Που θα βρω οικονομικά ψηλοτάκουνα;

Έχεις απορία; Έχουμε λύση! Στείλε την απορία σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor του Tlife θα σου δώσει την απάντηση που χρειάζεσαι!


Καλησπέρα σας, Μόλις αγόρασα για την ορκωμοσία μου, ένα υπέροχο μαύρο-φούξια φόρεμα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω με τι αξεσουάρ (τσάντα, παπούτσια) να το φορέσω, γιατί αφενός θα ήθελα να αποφύγω το μαύρο και αφετέρου τα φούξια. Φοβάμαι μήπως είναι πολύ σεταρισμένα. Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική εν προκειμένω???? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σοφία
Σοφία, αν θέλεις να το φορέσεις στην ορκωμοσία σου πρέπει να κινηθείς σε κλασικές επιλογές. Δηλαδή ή nude γόβα ή γκρι με ανάλογου χρώματος αξεσουάρ. Διαφορετικά μπορείς να το τολμήσεις με μπλε πέδιλα ή γόβες για πιο χαλαρό look!

Γεια σας, έχω ένα κοραλλί μονόχρωμο φόρεμα και θα ήθελα να το συνδυάσω με κίτρινο παπούτσι (είναι ριγέ λευκό, κίτρινο της Fullah Sugah),ποια είναι η γνώμη σας?
Κικα

Μια χαρά μου ακούγεται ο συνδυασμός σου. Προσοχή το τσαντάκι σου να είναι μονόχρωμο -κοραλλί ή κίτρινο και όχι πολύχρωμα αξεσουάρ. Πρόσθεσε μονόχρωμα μεγάλα βραχιόλια (κίτρινα ή φούξια) και θα είσαι super καλοκαιρινή!

Γεια σας. Εξαιρετικό το forum. Μήπως θα μπορούσατε να δώσετε συμβουλές για γάμους το καλοκαίρι, είμαι κουμπάρα, αν και λατρεύω το κόκκινο, φοβάμαι πως θα είναι κάπως βαρύ για καλοκαίρι… Ευχαριστώ!
Νατάσσα

Νατάσσα μου, θα πρέπει να ξέρω ακριβώς τα χρώματά σου και τις αναλογίες σου για να απαντήσω προσωπικά. Σε γενικές γραμμές αν ο γάμος γίνεται σε νησί η λύση boho chic φόρεμα και σανδάλι είναι safe, εάν είναι στην πόλη προτίμησε φορέματα μίντι, αέρινα, χρωματιστά και απέφυγε το άσπρο για τους γνωστούς λόγους.

Είμαι 21 ετών, 1.60 ύψος και 58 κιλά. Το καλικαίρι έχω μια βάπτιση και θα είμαι η νονά! Μέχρι τότε θα έχω χάσει 5 κιλά! Το σώμα μου είναι σε κανονικές γραμμές και θα ήθελα τη συμβουλή σας για το τι φόρεμα να φορέσω! Στράπλες ή φόρεμα με ένα ώμο και τι παπούτσια να συνδυάσω! Μου αρέσουν πολύ οι γόβες nude peep toe!
Ελπίδα

Η λύση του ενός ώμου είναι πολύ ωραία και chic! Aν έχεις καλλίγραμμα μπράτσα στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Προτίμησε ένα χρώμα που σε κολακεύει και μήκος περίπου πάνω από το γόνατο. Δώσε βάση σε ωραία λαμπερά αξεσουάρ π.χ. ένα ωραίο βραχιόλι σε χρυσό -ίσως φορεμένο και στο μπράτσο! Μπορείς ακόμα να φορέσεις σκουλαρίκια εάν έχεις τα μαλλιά πιασμένα πάνω.


Γεια σας, μου αρέσουν πολύ τα μποτάκια με κορδόνια αλλά επειδή δεν πήρα το χειμώνα ήθελα να ρωτήσω εάν πηγαίνουν για καλοκαίρι με κάποιο τζιν σορτσάκι ή τζιν παντελόνι ίσως! P.S. είμαι 17 ετών, με ύψος 1,72 και 60 κιλά
Ράνια

Με σορτσάκι σίγουρα μας αρέσει πολύ αλλά και με μίνι φορεματάκια ή φούστες- όχι όμως στενές.

Γεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έχω σωματότυπο κλεψύδρα και θα ήθελα να ρωτήσω σε τι ρούχα να επενδύσω! Ευχαριστώ!
Xaritini

Πάντως όχι σε στενά μίνι φορέματα. Αν το δυνατό σου σημείο είναι τα πόδια φρόντισε να τα αναδεικνύεις και ”κάλυψε” τα επίμαχα σημεία με τουνίκ ή ριχτά μίνι φορέματα. Μην φοράς ζώνες ή ρούχα με τονισμένη μέση και επένδυσε σε blazer που καλύπτουν όσο πρέπει και δίνουν ωραίο σχήμα στην ”περιοχή ”.

Γεια σας, έχω ένα φόρεμα άσπρο από την μέση και πάνω, μεσάτο και καταλήγει σε γαλάζιο τιρκουάζ με άσπρες μικρές βούλες! Τι παπούτσια να φορέσω;
Βασιλική

Βασιλική μου το φόρεμα σου είναι ήδη πολύ ”εντυπωσιακό”, τα λευκά σανδάλια θα του πάνε πολύ αν το βάζεις πρωί και ένα ζευγάρι πλατφόρμες στο τιρκουάζ που έχει το φόρεμα σου τα βράδια.

Γεια σας! Είμαι 49 ετών με ύψος 1,58 και 60 κιλά. Είμαι καλεσμένη σε κάτι βαφτίσια τον Ιούνιο. Επειδή έχω χοντρά μπούτια και γάμπες σκέφτηκα να βάλω ένα μάξι φόρεμα. Είναι καλή επιλογή? Πού μπορώ να βρω κάτι κατάλληλο και για την ηλικία μου?
Πολύ καλή επιλογή. Φρόντισε το φόρεμά σου να είναι σε χρώμα που σε κολακεύει, να είναι σε αμπίρ γραμμή (να τονίζει δηλαδή το στήθος) που μακραίνει την σιλουέτα σου! Αν δεν είσαι και πολύ γυμνασμένη στα χέρια μία πασμίνα θα σε καλύψει τέλεια! Θα βρείς πολλά σχέδια σε όλα σχεδόν τα μαγαζιά! Προτείνω Raxevsky , Karen Millen boutique GOLDEN HALL ,Attica , Notos Galleries, Monsoon The Mall, Massimo Dutti.

Καλημέρα! Έχω επιλέξει εκρού τοπ από δαντέλα, τζιν και λέοπαρ πέδιλα peep toe! Είναι σωστός συνδυασμός και τι αξεσουάρ να φορέσω;
Ιωάννα

Κράτα ένα clutch σε μπεζ απόχρωση και βάλε μόνο πολλά χρυσά βραχιόλια. Super !

Read More

And More