H Gigi Hadid φωτογραφίζεται για το ημερολόγιο της Pirelli

Η Pirelli μόλις ανακοίνωσε το cast και το consept για το ημερολόγιο 2019 που θα φωτογραφίσει ο βετεράνος φωτογράφος Albert Watson. To consept θα είναι οι ιστορίες 4 γυναικών που παίζουν ένα κινηματογραφικό ρόλο και μεταξύ άλλων θα εμφανίζονται οι Misty Copeland, Sergei Polunin, Gigi Hadid και ο σχεδιαστής Alexander Wang.

Δουλεύοντας με τον Watson -που έχει φωτογραφίσει από τον Steve Jobs μέχρι τον Alfred Hitchock, και πολλές campaigns για huge brands όπως Chanel, Prada- η Gigi Hadid φαίνεται να απολαμβάνει και την συνεργασία και τις off dutty συζητήσεις με τον φωτογράφο, όπως βλέπουμε σε πολλές behind the scenes φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Σε μία λήψη βλέπουμε την Gigi με ένα champagne-coloured φόρεμα στέκεται σε ένα άδειο studio, με θέα τον ουρανό της Νέας Υόρκης, ενώ σε μία άλλη είναι ξαπλωμένη σε ένα χαλί και ακούει προσεκτικά τον φωτογράφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η Pirelli, η Gigi παίζει τον ρόλο της υγιούς και επιτυχημένης γυναίκας, που ενώ φαίνεται να τα έχει όλα υπάρχει μελαγχολία στην ζωή της, ενώ μαζί της είναι ο καλός της φίλος και σχεδιαστής Alexander Wang.

Οι λήψεις έγιναν μέσα σε 10 μέρες τον Απρίλιο στην Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι. Περιμένουμε το συνολικό αποτέλεσμα με μεγάλη αγωνία.

Read More

And More