H ιταλική Vogue κάνει ξανά την ανατροπή και κυκλοφορεί με…100 διαφορετικά εξώφυλλα

Μετά από ένα πολύωρο countdown η ιταλική Vogue έδωσε στην δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο τεύχος Σεπτεμβρίου που όμως το εξώφυλλο του δεν είναι 1 αλλά…100!

100 εξώφυλλα, 100 άτομα, 100 ιστορίες, με πρώτη την Κaia Gerber που φοράει Prada και φωτογραφήθηκε από  από  τον @Mark_Borthwick.
Στο επίσημο Instagram του περιοδικού ο  αρχισυντάκτης Emanuele Ferneti εξηγεί:
«Σε περιόδους όπως αυτή, οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ένα από τα δύο πράγματα: ή να σωπάσουν ή να φωνάξουν.Τον περασμένο Απρίλιο, όταν αποφασίσαμε να αφήσουμε το εξώφυλλο μας λευκό, ήμασταν πεπεισμένοι ότι η σιωπή ήταν το σωστό μήνυμα σεβασμού για εκείνη την στιγμή, τώρα, αντ ‘αυτού, με την έναρξη μιας νέας σεζόν που με πολλούς τρόπους θα είναι ζωτικής σημασίας, πιστεύουμε ότι αυτή είναι η στιγμή να υψώσουμε τις φωνές μας και να μιλήσουμε για την ελπίδα και την ομορφιά.
Για πρώτη φορά, τραβήξαμε και εκτυπώσαμε 100 εξώφυλλα. Κάθε ένα από αυτά είναι αφιερωμένο σε έναν μεμονωμένο πρωταγωνιστή. Είναι το πορτρέτο μιας κοινότητας που, αφού περίμενε επιμελώς, βρίσκεται τώρα σε μια νέα αρχή » .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@SaskiaDeBrauw 100 covers, 100 people, 100 stories The September Issue of Vogue Italia #VogueItalia100 —— 100 stories, 100 interviews directed by @FerdinandoVerderi for Vogue Italia Styling @mr_Carlos_Nazario DOP @Stuart_Winecoff Videos edited by @EmilyOkudaOverhoff Full credits: Editor-in-chief @EFarneti Creative director @FerdinandoVerderi Casting Directors @pg_dmcasting @samuel_ellis @ DM Fashion Studio Hair @Jawaraw @artpartner using @dysonhair Makeup @SusieSobol_makeup @julianwatsonagency Color Grading by @JamieNoble_colour @Studio__rm On set production @Alexispf @apstudioinc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Italia (@vogueitalia) στις

Ο δημιουργικός διευθυντής του περιοδικού @FerdinandoVerderi, εξηγεί τη διαδικασία: «Το όλο project μοιάζει με μια παράσταση που διαρκεί ημέρες, με τη διαδοχή των φωτογραφιών ενώ η ιδέα είναι απλή: More is more!Τραβήξαμε τα 100 εξώφυλλα ξεχωριστά σε ένα απλό στούντιο στη Νέα Υόρκη με τον Mark Borthwick, την ιστορική φιγούρα της Vogue Italia να επιστρέφει μετά από δεκαετίες. Επιλέξαμε 100 άτομα με ενδιαφέρουσες ιστορίες, ταλαντούχους ανθρώπους από διαφορετικά πεδία, αλλά και  ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τη μόδα, όλων των ηλικιών. Στη συνέχεια, ζητήσαμε από όλους να μας πουν την ιστορία της ζωής τους σε ένα λεπτό. Ένα έργο που στοχεύει να γίνει ένα έγγραφο της εποχής μας ».

 

Ακολούθησε το #VogueItalia100 και δες όλο αυτό το εντυπωσιακό project!

Read More

And More