H Jane Fonda πρωταγωνιστεί στην νέα Gucci καμπάνια

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια, στα 82 της είναι πραγματικό icon, εμφανίζεται στην ολοκαίνουργια καμπάνια του οίκου Gucci φορώντας  κομμάτια από τη νέα συλλογή: Gucci Off The Grid, η οποία αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας του οίκου μόδας για πιο βιώσιμη, κυκλική παραγωγή.

@gucci

Η νέα συλλογή του Alessandro Michele δημιουργήθηκε στα πλαίσια της στροφής που κάνει ο οίκος, για την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και την προστασία της φύσης, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τα δικαιώματα των ανθρώπων και προωθώντας τον σεβασμό, έτσι ώστε όλοι στην παγκόσμια #GucciCommunity να είναι ελεύθεροι να εκφράσουν αυθεντικά τους διαφορετικούς εαυτούς τους.

Ο οίκος στοχεύει πλέον, σε ένα πιο «πράσινο» μέλλον  και ήδη έχει ανακοινώσει ότι μειώνει τις συλλογές του σε 2 τον χρόνο, ενώ στοχεύει στο να χρησιμοποιεί υλικά που επιβαρύνουν λιγότερο, το περιβάλλον. Η collection χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα, οργανικά, βιολογικά και βιώσιμα υλικά: από το ECONYL® μέχρι και ανακυκλώσιμο ναύλον όλη  η συλλογή είναι “pro-sustainability”.

View this post on Instagram

@janefonda leads the cast of the campaign for the first Gucci sustainable line which also includes David Mayer de Rothschild @thelostexplorer, @lilnasx, @kingprincess69 and @miyavi_ishihara. They each wear pieces from the #GucciOffTheGrid collection, standing and sitting in a treehouse in the city, ready to—as the line’s label suggests—open the door to a new beginning. Gucci Off The Grid is created using recycled, organic, bio-based and sustainably sourced materials, including ECONYL®, made from regenerated Nylon coupled with solvent-free recycled polyester as well as leftovers from Gucci’s manufacturing processes. #AlessandroMichele @alessandro_michele Music: "I Can See Clearly Now" (J. Nash) © 1972 Nashco Music Inc / Ashco Music Inc / CP Masters BV Courtesy of Warner Chappell Music Italiana Srl (P) 1972 Sony Music Entertainment UK Limited Courtesy of Sony Music Italy S.p.A

A post shared by Gucci Official (@gucci) on

Καλύτερη επιλογή λοιπόν από την Jane Fonda για την νέα αυτή εικόνα του οίκου δεν θα μπορούσε να υπάρξει, αφού χρόνια τώρα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των ακτιβιστών ενεργειών και έχει πολλές φορές πρωτοστατήσεις σε δράσεις για το περιβάλλον, που πολλές φορές την έχουν φέρει και αντιμέτωπη με τον νόμο!O ακτιβισμός της για την κλιματική αλλαγή μπορεί να είναι το αντίδοτο για την κατάθλιψη όπως έχει πει η ίδια άρα την καθιστά το πιο σωστό πρόσωπο για αυτή την καμπάνια.

Read More

And More