Site icon TLIFE

H κόρη του Michael Jackson και η Millie Bobby Brown στην νέα campaign του Calvin Klein

Η Paris Jackson, η Millie Bobby Brown και η Lulu Tenney είναι η τελευταία ομάδα που εμφανίζεται στην #MyCalvins campaign του Calvin Klein. Mετά τις Kardasians, την Kaia Gerber με τον αδερφό της, αλλά και την Solange Knowles με την μουσική της παρέα, οι 3 teenagers φωτογραφίζονται για τη νέα campaign του οίκου, που θέλει άτομα που τα συνδέει κάτι δυνατό, να πρωταγωνιστούν στο alternative αυτό consept!

Η φωτογράφιση έγινε πάλι από τον Willy Vanderperre στο ίδιο rustic σκηνικό, με το κλασικό quilt που εμφανίζεται και στις προηγούμενες παραγωγές σε άσπρο κόκκινο χρώμα! Οι 3 πρωταγωνίστριες φοράνε denim και lingerie κομμάτια που ξεκινούν από 20 δολάρια!

Παρόλο που στις προηγούμενες φωτογραφίσεις το consept είχε κάνει focus στους οικογενειακούς δεσμούς ( Kaia Gerber με τον αδερφό της , και οι Kardasians) τώρα πια έχει εξελιχθεί, και περιλαμβάνει και ομάδες ανθρώπων που τους ενώνουν δημιουργικοί δεσμοί!

Η Μillie, η Paris και η Lulu έχουν μία βαθιά σχέση με το brand αλλά τους ενώνει και μία κοινή εμφάνιση σε μουσικό video του The xx σε συνεργασία με τον Raf Simons.

Αυτή η καμπάνια συλλαμβάνει αυτούς τους δεσμούς, και φέρνει στο προσκήνιο, διαφορετικούς τρόπους που μπορούμε να εμπνεύσουμε οικογένειες να συνδεθούν άτομα μεταξύ τους και να γιορτάσουν την βαθιά ουσιαστική σχέση του.

© 2024 tlife.gr