H νέα καμπάνια “Erotica” του Calvin Klein με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner είναι απίστευτα σέξι!

Το όνομα Calvin Klein είναι συνώνυμο με τις σέξι και υποβλητικές διαφημιστικές καμπάνιες – δεν χρειάζεται να σου υπενθυμίσουμε τις εικόνες του Mark Wahlberg στο whities tightie ή τις τόπλες Kate Moss. Αλλά για τη σεζόν SS16 το brand ξεπέρασε τον εαυτό του με την τελευταία καμπάνια «Erotica», από το φακό ενός από τους πιο hot φωτογράφους μόδας στον κόσμο αυτή τη στιγμή, τον Harley Weir.

Στα νέα NSFW φωτογραφίες, βλέπουμε την Kendall Jenner να πιέζει ένα ζουμερό γκρέιπφρουτ και να χαϊδεύει προκλητιθκά ένα λουλούδι στα χείλη της, ένα κάτω από τη φούστα πλάνο της ηθοποιού Klara Kristin, αλλά και ένα χέρι μέσα από το εσώρουχο της Abbey Lee Kershaw.

Χαρακτηριστικό των φωτογραφιών από τις καμπάνιες του brand, είναι τα ρούχα είναι δευτερεύουσας σημασίας ενώ κυριαρχούν οι προκλητικές πόζες και η νεανική ενέργεια, με τον Calvin Klein να εξηγεί ότι οι εικόνες “συλλαμβάνουν την τρέχουσα κουλτούρα των νέων.”

Ωστόσο, από τότε που κυκλοφόρησαν οι εικόνες, η καμπάνια έχει ξεσήκωσε θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με μερικά να θεωρούνται υπερβολικά, ακόμη και προσβλητικά.

Read More

And More