H νέα συλλογή της Chanel αποτελεί την τέλεια γκαρνταρόμπα διακοπών!

Παρόλο που το προγραμματισμένο show της Chanel για την Cruise 2020/21 συλλογή στο Κάπρι ακυρώθηκε λόγω περιορισμών του Covid-19, τίποτα δεν θα μπορούσε να εμποδίσει την Creative Director Virginie Viard να φέρει μια γεύση από την ιταλική ακτή. Με την επωνυμία Balade en Méditerranée, το οποίο μεταφράζεται χαλαρά σε «ταξίδι στη Μεσόγειο», η συλλογή Cruise παρουσιάστηκε για πρώτη φορά διαδικτυακά σε όλα τα επίσημα μέσα του οίκου χθες Δευτέρα.

Φωτογραφίες @chanelofficial

 

Εμπνευσμένο από τις ηλιόλουστες διακοπές των κινηματογραφικών σταρ της δεκαετίας του 1960, η Viard ήθελε να δημιουργήσει «μια ντουλάπα που μπορεί να μεταφερθεί σε μια μικρή βαλίτσα», και αυτό ακριβώς έκανε.

Τα καφτάνια, τα σιφόν φορέματα και τα μπικίνι γεμίζουν τη συλλογή, τα οποία είναι ιδανικά για μέρες στην παραλία, ενώ τα κομμάτια σε σορμπέ αποχρώσεις είναι de riguer για ένα βραδινό γεύμα σε ένα παραθαλάσσιο μπιστρό. Φυσικά, το κλασσικό τουίντ της Chanel εξακολουθεί να κυριαρχεί σε όλους, αλλά μια πολύ ευέλικτη εκδοχή πιο φορέσιμη ώστε να το σετάρεις ακόμη πιο εύκολα.


Αντί μιας παραδοσιακής catwalk παρουσίασης, η Chanel δημιούργησε ένα εκπληκτικό βίντεο για την νέα συλλογή που αποτελεί έμπνευση για μία all time classic γκαρνταρόμπα διακοπών.

 

Read More

And More