H νέα συλλογή του οίκου Gucci με τον θρυλικό Dapper Dan είναι επιτέλους εδώ!

H πολυαναμενόμενη συνεργασία του οίκου Gucci με τον Dapper Dan μόλις κυκλοφόρησε! Η “σύζευξη” αυτή είχε ανακοινωθεί ένα χρόνο πριν και σήμερα δόθηκαν τα πρώτα σχέδια στη δημοσιότητα, τα οποία τολμούμε να πούμε πως είναι πολύ cool! Η συλλογή περιλαμβάνει παλαιότερα σχέδια του Dapper Dan από τις δεκαετίες ’80 και του ’90, αλλά τώρα πια με ένα… Gucci twist!

Kοστούμια, backpack, belt bags, oversized jackets, παπούτσια και ζώνες είναι τα βασικά κομμάτια της νέας σειράς, στα οποία έχει προστεθεί το χαρακτηριστικό red-and-green palette print του label, και το logo του με μεγάλα χρυσά γράμματα! Ένα καινούριο, όμως, κίτρινο logo έχει προστεθεί σε πολλά t-shirts, το οποίο έχει εμπνευστεί από τα χρώματα στο original store του Dan.

Τα περισσότερα σύνολα συνδυάζονται με μεγάλα gold accessories, αλυσίδες και statement κοσμήματα που συνήθως φορούν οι rapper astists, τους οποίους επιμελείται ενδυματολογικά ο Dapper Dan.

Η συλλογή φωτογραφήθηκε στην περιοχή του Harlem, όπου ζει και εργάζεται ο Dapper Dan, από τον Ari Marcopulo και τα μοντέλα εκτός από επαγγελματίες, είναι και άνθρωποι που ζουν εκεί και φορούν τα ρούχα του σχεδιαστή χρόνια τώρα!

Μπορείς να δεις όλη τη συλλογή Gucci x Dapper Dan στο επίσημο site του οίκου και να αποκτήσεις κομμάτια της. Οι τιμές ξεκινάνε από 100€!

Read More

And More