H Prada συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον οίκο Sotheby’s

«Η μόδα έχει καθήκον όχι μόνο να αντικατοπτρίζει τους καιρούς αλλά να βοηθάει και στην διαμόρφωσή τους», δήλωσε ο οίκος Prada και στα πλαίσια των νέων δεδομένων, που η πανδημία έχει φέρει, αποφάσισε να κάνει μία φιλανθρωπική ενέργεια σε συνεργασία με τον οίκο Sotheby’s.

«Η πανδημία COVID-19 και το συνακόλουθο κλείσιμο την άνοιξης του 2020, όχι μόνο επηρέασε τους μηχανισμούς του συστήματος μόδας – καθιστώντας αδύνατη την εργασία με τρόπους που προηγουμένως θεωρούσαν απαραίτητες – αλλά έθεσε ερωτήσεις σχετικά με τη θέση της μόδας σε ένα ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο” δηλώνει ο οίκος Prada στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram.

Έτσι αποφάσισε να οργανώσει μία fashion δημοπρασία όπου τα  έσοδα θα δοθούν για καλό σκοπό!

Η διαδικτυακή δημοπρασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο σε συνεργασία με τον οίκο Sotheby’s, περιλαμβάνει ρούχα από τα show, φωτογραφίες,  props, σκηνικά τα οποία είναι original και προέρχονται απευθείας από τις παρουσιάσεις  Fall / Winter 2020 του οίκου.

Τα έσοδα που θα προκύψουν θα δωθούν στον συνεργαζόμενο οργανισμό της Prada, UNESCO, για να ωφεληθούν οι ευκαιρίες εκπαίδευσης για μαθητές σε ευάλωτους πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο.

Read More

And More