Παντελόνια, πουκάμισα, τζάκετ: Τα ωραιότερα denim της αγοράς για να διαλέξεις!

To αγαπάμε όλες, μας βολεύει, δεν μοιάζει με κανένα άλλο ύφασμα και ποτέ δε σταματάμε να ενημερώνουμε την γκαρνταρόμπα μας με αυτό. Tο αγαπημένο υλικό όλων μας έχει την τιμητική του αυτή τη σεζόν αλλά και εκείνες που πέρασαν (σίγουρα και αυτές που θα έρθουν), από τα jackets, τα πουκάμισα και τα παντελόνια! Ας δώσουμε ένα τέλος στις πληροφορίες και ας περάσουμε αμέσως στο κυρίως θέμα. Μιλάμε φυσικά για τo denim που λατρεύουμε να φοράμε σε όλες τις εκδοχές του και πλέον κάθε ώρα της ημέρας.

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν σήμερα η fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα, συγκέντρωσε για σένα τα ωραιότερα denim κομμάτια για να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου και σου δίνει ιδέες και styling tips για να κάνεις φρέσκους και μοντέρνους συνδυασμούς με βάση αυτά. Αν είσαι σε φάση που θέλεις να αποκτήσεις ένα νέο τζιν κομμάτι, τότε δες τις επιλογές που έκανε και έπειτα κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά για να αποκτήσεις αυτό (ή αυτά) που πρόσθεσες στη shopping list σου!

 

ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

To jean παντελόνι είναι ίσως το πιο αγαπημένο ρούχο της ντουλάπας μας, για αυτό καλό είναι να εμπλουτίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα νέα shapes ανα σεζόν. Δες εδώ τα καινούρια στιλ και την πλούσια ποικιλία για να επιλέξεις αυτό που θα προσθέσεις στη συλλογή σου!

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΤΖΙΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ

Ενα τζιν πουκάμισο μπορεί να γίνει η βάση για πολλά stylish σύνολα. Φόρεσέ το τώρα με σορτς και σανδάλια και αργότερα με μια μίνι φούστα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και κομψά αξεσουάρ για ένα σοφιστικέ look. Εννοείται πως μπορείς να το φορέσεις ακόμα και στο γραφείο με την pencil φούστα σου, αν βέβαια κάνεις τους ιδανικούς συνδυασμούς ρούχων και αξεσουάρ.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΤΖΙΝ ΤΖΑΚΕΤ

Ένα jean jacket είναι κομμάτι – κλειδί για την γκαρνταρόμπα μας και με το κατάλληλο styling μπορεί να ενταχθεί τόσο σε πρωινά, όσο και βραδινά σύνολα και να τα κάνει αμέσως να δείχνουν φρέσκα και μοντέρνα. Μπορείς να το εντάξεις σε πρωινά και βραδινά σύνολα, αλλά και να το αναδείξεις με total denim look.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More