Πλατφόρμες, πέδιλα, sneakers: Τα πιο ενημερωμένα και stylish σχέδια που θα βρεις στην αγορά

Νέες στιλιστικές επιρροές, νέα look, νέα γκαρνταρόμπα. Κάθε φορά που αλλάζουμε σεζόν, γίνεται αυτό το update στο στιλ μας και πάντα προσπαθούμε να κινούμαστε στην πορεία που έχουν χαράξει οι τάσεις. Αυτήν την εποχή, ένα από τα ζητήματα που μας απασχολεί πολύ είναι το κεφάλαιο παπούτσια. Ναι, τα παπούτσια είναι ο καλύτερος φίλος της κάθε γυναίκας, είναι η τελευταία πινελιά που θα προσθέσουμε στο look μας και η αφορμή για να αποθεώσουμε ή και να καταστρέψουμε ένα σύνολο. Έφτασε αυτή η στιγμή όμως, που πρέπει να αποχωριστούμε τα χειμερινά σχέδια και να επενδύσουμε σε νέα, πιο στιλάτα και ενημερωμένα ζευγάρια.

Όταν λοιπόν, σκέφτεσαι την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, τρία είδη παπουτσιών σου έρχονται στο μυαλό: α) τα πέδιλα (οκ, τα έχουμε φορέσει και το χειμώνα λίγο πιο δειλά), β) οι πλατφόρμες και γ) τα sneakers. Το κάθε style προσαρμόζεται σε διαφορετικές περιστάσεις κι αν έχεις τα κατάλληλα σχέδια μπορείς να δημιουργήσεις ultra – stylish εμφανίσεις. Για αυτό η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, δημιούργησε έναν οδηγό αγοράς ο οποίος απαρτίζεται από αυτά τα τρία style παπουτσιών για να διαλέξεις το αγαπημένο σου, το καλύτερο και αυτό (ή αυτά) που πιστεύεις ότι θα προσαρμοστεί τέλεια στις εμφανίσεις σου.

 

ΠΕΔΙΛΑ

Όπως σου ανέφερα και στην εισαγωγή, τα πέδιλα τα φορέσαμε δειλά – δειλά και το χειμώνα, αλλά τώρα ξεκάθαρα έχουν την τιμητική τους. Την Άνοιξη και το Καλοκαίρι αποκτούν ολόφρεσκο style, πιο ευφάνταστα χρώματα, ιδιαίτερα prints και λεπτομέρειες με έμπνευση από τις νέες τάσεις. Για ακόμα μια χρονιά, συναντήσαμε stilettos τακούνια για βραδινές και πιο formal εμφανίσεις, block heels για όσες θέλουν να είναι άνετες όλη μέρα, αλλά και medium heeled για daily looks.

Για να δεις τις προτάσεις μας κάνε κλικ εδώ!

 

ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

Είναι το must παπούτσι της Άνοιξης και του Καλοκαιριού τις τελευταίες δεκαετίες. Οι πλατφόρμες είναι άνετες, είναι στιλάτες και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φέτος, επηρεάζονται από την sexy αισθητική, οπότε μπορείς άνετα να τις επιλέξεις για βραδινές εμφανίσεις, αλλά και από το french style (δηλαδή οι εσπαντρίγιες) δημιουργώντας τέλεια καθημερινά looks.

Για να δεις τις προτάσεις μας κάνε κλικ εδώ!

 

SNEAKERS

Σεζόν μπαίνει, σεζόν βγαίνει και τα sneakers δεν λένε να μας αποχωριστούν. Βασικά, ούτε εμείς θέλουμε να τα αποχωριστούμε. Είναι άνετα, έχουν τέλειο στιλ και μπορούμε να τα εντάξουμε στο στιλ μας και το πρωί, αλλά και το βράδυ σε κάποια urban εμφάνιση. Ιδιαίτερα αλλά και πιο ουδέτερα χρώματα, τέλεια prints και ενημερωμένο ύφος, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα συναντήσεις στα φετινά σχέδια.

Για να δεις τις προτάσεις μας κάνε κλικ εδώ!

 

 

Read More

And More