Η Chanel ταξίδεψε στη Σενεγάλη και παρουσίασε ένα μοναδικό show

Ο οίκος Chanel παρουσίασε ξανά τη συλλογή Métiers d’art σε έναν νέο προορισμό, την πανέμορφη Σενεγάλη και συγκεκριμένα το Dakar.

 

Ένα μοναδικό θέαμα, που είχε χορογραφίες του Dimitri Chamblas και αρμονίες του τραγουδιστή Obree Daman, στήθηκε κάτω από τον ήλιο της Αφρικής από τη Virginie Viard και πραγματοποιήθηκε στο μαγευτικό σκηνικό του πρώην Palais de Justice του Ντακάρ με τους διάσημους κήπους!

 

Η συλλογή γιορτάζει το πνεύμα της δεκαετίας του 1970! Οι σιλουέτες που περπάτησαν στο catwalk φόρεσαν υπέροχα  χρώματα και πλούσια περίτεχνα κεντήματα από χάντρες και πούλιες, ανάγλυφα τουίντ και φλοράλ μοτίβα.

 

Φινετσάτες δημιουργίες  με χάντρες αλλά και αστραφτερά μενταγιόν, τολμηρές ζώνες διακοσμημένες με το λιοντάρι της Mademoiselle Chanel  και ξεχωριστά αξεσουάρ έδωσαν το πνεύμα της συλλογής.

 

 

Ο οίκος επέλεξε το Ντακάρ διότι είναι ένα καλλιτεχνικό κεφάλαιο με επιρροή στη διεθνή σκηνή, ειδικά στους τομείς που ενδιαφέρουν τη Chanel όπως η μόδα, ο κινηματογράφος, ο χορός, η λογοτεχνία, η σύγχρονη τέχνη και η μουσική!

Δες όλο το show εδώ:

 

Read More

And More