Η Chiara Ferragni φοράει statement Dior φορέματα και στέλνει ισχυρά μηνύματα σε όλες τις γυναίκες

Η Ιταλίδα influencer Chiara Ferragni με αφορμή την συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Σαν Ρέμο, αποφάσισε να κάνει μερικές statement εμφανίσεις με δημιουργίες Dior, στέλνοντας ισχυρά μηνύματα προς όλες τις γυναίκες!Η Chiara Ferragni είναι άλλωστε μια από τις δυναμικές προσωπικότητες στα κοινωνικά δίκτυα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Αρχικά επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με ένα λευκό πανωφόρι που έγραφε «Σκέψου Ελεύθερα». Το φόρεμα μανιφέστο που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον οίκο Dior, μεταφέρει ένα κοινωνικό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες. Η σχεδιάστρια Μaria Grazia Chiuri εμπνεύστηκε το φόρεμα από τα αρχεία του οίκου ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα λευκό πανωφόρι όπου επάνω έγραψε το μήνυμα «Σκέψου ελεύθερα». Το φόρεμα είναι  είναι αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να νιώθουν απλά ο εαυτός τους, χωρίς να κρίνονται, γράφει η Κιάρα Φεράνι.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Ακολουθεί ένα nude dress φτιαγμένο στο ατελιέ Υψηλής Ραπτικής του Dior που στέλνει ένα μήνυμα για την απελευθέρωση του σώματος. Το σώμα της Ferragni με αυτό το υπέροχο φόρεμα δείχνει τόσο φυσικό και απελευθερωμένο από την ντροπή, που πάντα επέβαλλαν στο γυμνό γυναικείο σώμα ξεκινώντας από την Εύα, την πρώτη γυναίκα στην ιστορία που αισθάνθηκε ντροπή. Αυτή η ψευδαίσθηση του γυμνού θέλει να υπενθυμίσει σε όλους το δικαίωμα να επιδεικνύουν το σώμα τους χωρίς να χρειάζεται να αισθάνονται ότι κρίνονται. Η Ferragni  ήθελε να δώσει φωνή σε όλες τις γυναίκες στον κόσμο που υφίστανται απαγορεύσεις και κακοποιήσεις, σε όλες εκείνες που λένε ότι το σώμα τους προκαλεί ντροπή, ότι είναι μόνο αντικείμενο πόθου ή που υποκινεί στην αμαρτία. Αυτό είναι το σώμα του καθενός. Όποιος είναι αναμάρτητος ας ρίξει την πρώτη πέτρα!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Επόμενη εμφάνιση μαζί με την κόρη της!Το μήνυμα που στέλνει είναι απελευθερώστε τις νέες γενιές από τα έμφυτα στερεότυπα στα οποία οι γυναίκες αισθάνονται συχνά παγιδευμένες. Αυτή είναι η ιδέα που ήθελε να εκπροσωπήσει η  Ferragni με αυτό το φόρεμα υψηλής ραπτικής του οίκου Dior. Αυτό το φόρεμα αντιπροσωπεύει την ελπίδα να σπάσει τις συμβάσεις που επιβάλλει η πατριαρχία. Μια ελπίδα που εναποθέτουμε στα κορίτσια του σήμερα που θα είναι οι αυριανές γυναίκες. Αυτή είναι η ευχή μιας μητέρας στο κοριτσάκι της!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Τέλος με αυτό το peplum φόρεμα φέρνει στην δημοσιότητα μερικές από τις κριτικές που απευθύνονταν στην Chiara για την εμφάνισή της, το σώμα της και πάνω απ’ όλα την ελευθερία της να νιώθει γυναίκα αλλά και μητέρα. Οι περιφρονητικές φράσεις κεντημένες με μαύρα μαργαριτάρια είναι τα πραγματικά λόγια που οι haters απευθύνουν καθημερινά στις φωτογραφίες της, που δημοσιεύονται στο Instagram. Ο Maria Grazia Chiuri είχε την ιδέα να κεντήσει αυτές τις ΜΑΥΡΕΣ λέξεις σε ένα ΛΕΥΚΟ πέπλο σαν τη σελίδα ενός βιβλίου, που λέει για εκείνη την άκαρπη περιφρόνηση ενάντια στην οποία πρέπει να παλεύουμε κάθε μέρα. Φέρνοντας αυτές τις σεξιστικές φράσεις  η Chiara θέλει να ενθαρρύνει όλους να μην ενδιαφέρονται και να υπενθυμίσει κυρίως στις γυναίκες να μην αφήνουν τους haters να τις υποτιμούν, επειδή μόνο οι απόψεις εκείνων που μας αγαπούν είναι πραγματικά σημαντικές.

Read More

And More