Η Dua Lipa στο νέο της video clip ντύνεται… μπαρόκ!

Υπάρχει ένα πράγμα που γνωρίζουμε για το στυλ της Dua Lipa,  ακολουθεί πάντα μια προσέγγιση pick-and-mix στη μόδα παίρνοντας λεπτομέρειες από τις προηγούμενες δεκαετίες.

Λίγες μέρες πριν κυκλοφόρησε το βίντεο για το νέο της κομμάτι με τον αείμνηστο ράπερ Pop Smoke, “Demeanor”, η Lipa κοίταξε ξανά στο παρελθόν για έμπνευση στυλ – αν και αυτή τη φορά λίγο πιο πίσω από το συνηθισμένο.  Σε συνεργασία με τον μακροχρόνιο στυλίστα της, Lorenzo Posocco, η στολή της Lipa απέτισε φόρο τιμής στην Marie Antoinette και την βλέπουμε με ένα μπαρόκ στιλ που μας εντυπωσίασε.

Με μία υπέροχη εμφάνιση που αποτελείται από υφαντό bustier με χρυσές και δαντελένιες λεπτομέρειες, φιόγκο στα μαλλία και πέρλες η Lipa μας μεταφέρει με την πρώτη ματιά στην εποχή που έχει φανταστεί. Το bustier κομμάτι που κλέβει την παράσταση είναι ένα πρωτότυπο κομμάτι που εμφανίστηκε σε runway του Jean-Paul Gaultier: την ανοιξιάτικη συλλογή του με ρουτίνα του 1998, με τίτλο “Les Marquis Touaregs”. Η συλλογή ήταν μια ωδή στη λαμπρότητα και την παρακμή του γαλλικού καθεστώτος Ancièn, φιλτραρισμένη μέσα από τον αξιόπιστα εξωφρενικό φακό του Gaultier.

 

 Στο νέο video clip η Lipa, περιφέρεται στους διαδρόμους ενός παλατιού Rococo για και συμμετέχει σε ένα decadence πάρτι, ενώ στην συνέχεια απέδωσε φόρο τιμής  στην εμβληματική παράσταση της Vogue με θέμα τη Marie Antoinette της Madonna το 1990 στα Βραβεία MTV. Γοητεία έτοιμη για τις Βερσαλλίες με μια ακατάστατη νεανική αυθάδεια δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο Dua Lipa!

Read More

And More