Η Genevieve Majari πάει τα αγαπημένα μας Converse σε άλλο level!

Η Genevieve Majari είναι ένα fashion icon. Ανατρεπτική, με μοναδικό προσωπικό style, έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα να μας τραβήξει την προσοχή όχι μόνο λόγω της συμμετοχής στο επιτυχημένο παιχνίδι GNTM, αλλά και λόγω των εντυπωσιακών εμφανίσεών της! Κάθε της σύνολο έχει ένα twist που το κάνει ξεχωριστό και παραδίδει μαθήματα για urban cool style!

 

Στα πρόσφατα look της βλέπουμε να φοράει συχνά τα Elevated Classics της Converse, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα εμβληματικά Chuck Taylor All Star. Πρόκειται για το αγαπημένο μας κλασικό σχέδιο αλλά με πλατφόρμα που δίνει αμέσως νέο… ύφος! Εμείς τα πρωτοείδαμε στη Genevieve Majari, η οποία φαίνεται να τα έχει λατρέψει και τα συνδυάζει άψογα με  πολλά σύνολά της, δίνοντάς μας ιδέες και έμπνευση για να ανανεώσουμε και εμείς την εμφάνισή μας με τον καλύτερο τρόπο επιλέγοντας ένα αγαπημένο shoe brand!

H Converse είναι ένα brand που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε για street style shoes εδώ και χρόνια! Όλοι έχουμε ένα ζευγάρι πάνινα Converse από πολύ μικρή ηλικία, που μας έχουν συνοδεύσει στις πρώτες μας στιλιστικές απόπειρες, ενώ όλοι έχουμε περάσει χρόνο με τους φίλους προσπαθώντας να διαλέξουμε το σωστό χρώμα για μας!

Πρόκειται για ένα label που συνεχώς μας εκπλήσσει καθώς συνεργάζεται με νέους creatives παγκοσμίως, οι οποίοι μέσα από τη δική τους δημιουργική ματιά κάνουν update σε κλασικά σχέδια ή δημιουργούν νέα. Τα Chuck Taylor All Star είναι ένα σύμβολο έκφρασης για πάνω από 100 χρόνια. Από τότε που συστήθηκε ως το original sneaker σχεδιασμένο για το basketball, η Converse έχει δεσμευτεί να τροφοδοτεί την έκφραση και τη δημιουργικότητα μέσω του σχεδιασμού του. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η δέσμευση εξελίχθηκε σε συνδυασμό με τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις προσδοκίες της παγκόσμιας κουλτούρας των νέων. Σε αυτή τη συλλογή, η Converse κυριολεκτικά ανύψωσε τα κλασσικά της Chuck Taylor All Star. Το αποτέλεσμα ήταν μια τολμηρή εκδοχή του κλασσικού Chuck Taylor All Star για ανθρώπους με αυτοπεποίθηση που θέλουν να διαφέρουν.

Αν είσαι λάτρης της μόδας πάντα θέλεις ένα ακόμη ζευγάρι Converse  –δεν είναι τυχαίο που η Genevieve τα αγαπάει και τα φοράει τόσο πολύ! Οι αγαπημένες της Converse πλατφόρμες της δίνουν πολλές δυνατότητες στο stylingΜέσα από τις εμφανίσεις της μετατρέπει το δίπατο εμβληματικό παπούτσι στο απόλυτο must have. Επιπλέον, η νέα εκδοχή με την πλατφόρμα δίνει ένα ακόμη plus στην εμφάνισή μας προσθέτοντας ύψος και ανατομική άνεση!

Τα Chuck Taylor All Star Move σπάνε τα όρια του εμβληματικού design με ανυψωμένη σόλα, ημιδιαφανές ankle patch και λεπτομέρειες houndstooth. Tα Chuck Taylor All Star Lift είναι τα κλασσικά Chuck Taylor All Star αλλά με πλατφόρμα για έξτρα ώθηση και τα Chuck Taylor All Star Lift Cable έχουν πλεγμένη σόλα που δίνει ένα fashion twist σε οποιοδήποτε outfit. Τα παπούτσια αυτά απλά πάνε με όλα: με βερμούδες, φορέματα, φούστες, μονόχρωμα σύνολα ή σύνολα με print. Ακόμα και με κάτι πολύ ιδιαίτερο. Κάν’ το όπως η Genevieve, λοιπόν, και αυτήν τη σεζόν σπάσε τα όρια, δώσε αέρα ανανέωσης και πήγαινε το street style σου σε άλλο επίπεδο!

Κεντρική διάθεση: Sport & Fashion Freedom S.A. 212 00 03 710, @converse.greece