Η Kristen Stewart φωτογραφήθηκε από τον Juergen Teller στην νέα καμπάνια της Chanel

 Το Château de Chenonceau  το υπέροχο κάστρο που έγινε το show της συλλογής CHANEL Métiers dart 2020/21 ήταν απόλυτα ατμοσφαιρικό.  Μετά το show που έγινε  στις 3 Δεκεμβρίου 2020 στην μεγάλη γκαλερί με το μαύρο και άσπρο καρό δάπεδο, η καμπάναι της συλλογής συνεχίζει να εξερευνά το «Château des Dames».

Τώρα η ηθοποιός και ο πρέσβης της CHANEL Kristen Stewart ξεκινά ένα ρομαντικό chassé-croisé μέσα από το φακό του φωτογράφου Juergen Teller.  Σε ένα φθινοπωρινό σκηνικό, συνδυάζοντας τη φύση και την αρχιτεκτονική, γύρω από το κάστρο και στο πάρκο του, αυτές οι φωτογραφίες εκφράζουν τη νέα ματιά  της συλλογής που φαντάστηκε η Virginie Viard με την υποστήριξη της κλασικής αξίας που έχει η CHANEL’s Métiers d’art collection όλα αυτά τα χρόνια.

Για μία ακόμη φορά η creative director της CHANEL συνδυάζει διαφορετικές εμπνεύσεις και εποχές, σε ένα στυλ που είναι τόσο ροκ όσο και ρομαντικό!Έτις στο catwalk είδαμε:ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, διακοσμημένο με μαργαριτάρια να φοριέται πάνω  πάνω από ένα μαύρο φόρεμα organza που παίζει με διαφάνεια, ένα ρομαντικό top από δαντέλα με μαύρη φούστα από σιφόν και κεντητή ζώνη που αντιπροσωπεύει την πρόσοψη του κάστρου.

Ένα μακρύ μαύρο βελούδινο με σατέν μανσέτες και καπιτονέ μοτίβο,  ένα μεταξωτό φόρεμα με φουντωτό σιφόν κολάρο και μανσέτες διακοσμημένο με πλέγματα διάτρητα με χρυσές χάντρες, που θυμίζουν Αναγέννηση.Ενώ το κλασικό σακάκι CHANEL σχεδιάζεται εκ νέου ως κοστούμι, σε λευκό και χρυσό τουίντ.

Αυτή η καμπάνια , που ενσαρκώνεται από την Kristen Stewart, θυμίζει ξανά τη σιλουέτα των γυναικών που ζούσαν στο Château de Chenonceau, από την Catherine de ’Medici έως την Diane de Poitiers και φτάνει στην σιλουέτα των σύγχρονων γυναικών.

Η συλλογή Métiers d’art,  ανανεώνεται συνεχώς από τη δημιουργικότητα της Virginie Viard και τον διάλογο που διατηρεί με τις αξίες του οίκου, ενώ είναι μια γιορτή των γυναικών, της λεπτομέρειας και της πολυπλοκότητας.

 

 

Read More

And More