Η Naomi Campbell γράφει ιστορία! Για πρώτη φορά αναδρομική έκθεση για supermodel στο V&Α Museum

H Νaomi Campbell δεν είναι μία απλή υπόθεση. Μοντέλο με τεράστια καριέρα από την δεκαετία του ’90, πολλά σκάνδαλα, έντονη ζωή και μία προσωπικότητα που ακόμη εμπνέει τους σχεδιαστές!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria and Albert Museum (@vamuseum)

Τώρα η Naomi Campbell γράφει ιστορία στο Μουσείο Victoria & Albert του Λονδίνου. Το Mουσείο θα φιλοξενήσει μία έκθεση  που θα καταγράφει τη ζωή και το έργο της Νaomi με τον εύστοχο τίτλο: NAOMI.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria and Albert Museum (@vamuseum)

 Nα σημειώσουμε εδώ ότι είναι η πρώτη φορά που το μουσείο κάνει αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στην καριέρα ενός μοντέλου. Στο παρελθόν, το μουσείο έχει διοργανώσει μεγάλες εκθέσεις για είδωλα του στυλ και της μουσικής, όπως ο  David Bowie και η Kylie Minogue.

REUTERS/Johanna Geron

Η έκθεση NAOMI θα περιλαμβάνει επιλεγμένα κομμάτια από την ίδια την γκαρνταρόμπα της Campbell, καθώς και επιπλέον 100 εμφανίσεις που φορούσε το μοντέλο σε catwalk για διάσημα για brand όπως:  Alexander McQueen, Chanel και Vivienne Westwood.  Φυσικά, το μουσείο θα έχει στην έκθεση τις  εμβληματικές πλατφόρμες της Vivienne  Westwood που φορούσε η Campbell στο catwalk του 1993 και… έπεσε! Μία στιγμή που κάθε γνήσια fashionista έχει δει ή θυμάται!

 REUTERS/Hollie Adams

To μουσείο V&A σε σχετική δήλωση αναφέρει: «Η εξαιρετική καριέρα της Ναόμι Κάμπελ δεν μένει μόνο στην  μόδας. Είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως supermodel, ακτιβίστρια, φιλάνθρωπος και δημιουργική συνεργάτης, γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο παραγωγικές και επιδραστικές προσωπικότητες του σύγχρονου πολιτισμού. Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με τη Ναόμι Κάμπελ σε αυτό το έργο και που θα γιορτάσουμε την καριέρα της με το κοινό μας“.

REUTERS/Isabel Infantes

Το μουσείο  Victoria & θα φιλοξενήσει την έκθεση:  NAOMI από 22 Ιουνίου μέχρι 6  Απριλίου του 2024.

Kεντρική φωτογραφία Reuters

 

 

Read More

And More