Θρυλική επανασύνδεση των 90s supermodels σε ένα επικό ντοκιμαντέρ

Είναι επίσημο η Apple TV+ κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ: “The SuperModels”, μια νέα σειρά με πρωταγωνίστριες τις Naomi Campbell, Christy Turlington, Cindy Crawford και Linda Evangelista, που για πρώτη φορά μοιράζονται με το κοινό τις ανήκουστες ιστορίες τους από εκείνα τα epic χρόνια.

(Photo by SGranitz/WireImage)

 

(Photo by ARNAL/GARCIA/Gamma-Rapho via Getty Images)

Naomi, Cindy, Linda και Christy: τέσσερα ονόματα που δε χρειάζονται συστάσεις αν είσαι fashionista. Ξέρεις πολύ καλά  ότι τα 90s είναι εποχή που άφησε ιστορία στην Μόδα.

(Photo by Daniel SIMON/Gamma-Rapho via Getty Images)

 

(Photo by ARNAL/GARCIA/Gamma-Rapho via Getty Images)

Τότε δημιουργήθηκε για πρώτη φορά ο όρος supermodel. Εκείνα τα χρόνια δημιουργήθηκαν μερικά από τα πιο epic editorial μόδας και καμπάνιες, αξεπέραστα μέχρι και σήμερα. Αυτό το νέο ντοκιμαντέρ έρχεται λοιπόν για να ρίξει φως στη χρυσή εποχή των supermodel, σε σκηνοθεσία της Barbara Kopple.Όλα ξεκινούν την  δεκαετία του 1980, όταν  τα 4 μοντέλα ξεκίνησαν την καριέρα τους δειλά δειλά αλλά τελικά κατάφεραν να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apple TV (@appletv)

Στο πρώτο teaser trailer της σειράς ντοκιμαντέρ βλέπουμε τις: Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington και Linda Evangelista να κάθονται σε μια καρέκλα, έτοιμες να δεχτούν ερωτήσεις. Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε προσωπικές ιστορίες,  επιχειρηματικές  δραστηριότητες, το φιλανθρωπικό τους έργο αλλά και άλλες πτυχές της ζωής τους.

Stay tuned!

 

 

Read More

And More