Η Prada γιορτάσει την φθινοπωρινή της καμπάνια με ένα ανατρεπτικό project

Το ιταλικό luxury brand Prada, αποφάσισε να  γιορτάσει την εντυπωσιακή φθινοπωρινή καμπάνια με ένα οικολογικό project που κάνει αίσθηση. Ο οίκος θα προσφέρει σπόρους λουλουδιών σε συσκευασίες Prada.

Courtesy of Prada

Τα λουλούδια που θα μπορείς να φυτέψεις παίρνοντας το κουτάκι με τους Prada σπόρους θα είναι κατιφέ, μαργαρίτες και ηλιοτρόπια ενώ η ιδιαίτερη συσκευασία είναι ασημένια με το λογότυπο του οίκου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)

Αυτή η ενέργεια θα γίνει στο: Μιλάνο, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, η Σεούλ, το Χονγκ Κονγκ, το Πεκίνο, η Σαγκάη και το Τόκιο.Σε σχετική δήλωση η εταιρεία αναφέρει: «χρησιμοποιούμε την κηπουρική για να διαδώσουμε νέα λουλούδια σε όλων των κόσμο, μεταφέροντας συναισθήματα και μεταφέροντας μια άυλη ιδέα στον πραγματικό κόσμο».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)

H φθινοπωρινή καμπάνια,  έχει ήδη κυκλοφορήσει κάνοντας αίσθηση για το μοναδικό στιλ της και έχει τα  λουλούδια στο επίκεντρο με τους πρωταγωνιστές να τα παρατηρούν. Τώρα λοιπόν φαίνεται ότι ο οίκος Prada αποφάσισε να δημιουργήσει και άλλα concept με αυτό το πρωταγωνιστικό στοιχείο της φετινής συλλογής και να εντυπωσιάσει με την οικολογική της προσέγγιση.

 

Read More

And More