Η Tilda Swinton o Pharrell Williams και πολλοί ακόμη διάσημοι συμμετέχουν στην σειρά podcast της Chanel

Η CHANEL φέρνει κοντά μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του χώρου του κινηματογράφου, της τέχνης, της αρχιτεκτονικής, του χορού, της μουσικής και της μόδας, για προσωπικές συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του πολιτισμού. Στo CHANEL Connects, οι πρωταγωνιστές καλούνται να συζητήσουν για τις μοναδικές προκλήσεις του 2020 και να οραματιστούν τα νέα πολιτιστικά σύνορα του 2021καθώς γκαλερί, μουσεία και σκηνές ετοιμάζονται να ανοίξουν εκ νέου σε έναν ριζικά μεταμορφωμένο κόσμο.

Στις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν με ηχογραφήσεις που έγιναν είτε στα σπίτια τους, είτε σε στούντιο, συμμετέχουν οι ηθοποιοί Tilda Swinton και Keira Knightley,o μουσικός, σχεδιαστής και επιχειρηματίας Pharrell Williams, οι παραγωγοί Lulu WangGarrett Bradley και Eliza Hittman, οι καλλιτέχνες Arthur Jafa και Jennifer Packer και πολλοί άλλοι.

Ο οίκος είναι πολύ ευαισθητοποιημενος με όλα όσα συμβαίνουν και καλεί διάσημους φίλους  να προβληματιστούν σχετικά με τις μοναδικές προκλήσεις του 2020 και να φανταστούν τα νέα πολιτιστικά σύνορα του 2021, καθώς γκαλερί, μουσεία και σκηνές προετοιμάζονται να ανοίξουν ξανά σε έναν ριζικά μεταμορφωμένο κόσμο.

Οι συνομιλίες τους καλύπτουν μια σειρά θεμάτων από την τεχνολογία που ανοίγει νέους δρόμους για δημιουργική εργασία έως την προώθηση του ρόλου του πολιτισμού ως παράγοντα κοινωνικής αλλαγής.

 ” Οι συνδέσεις CHANEL θα είναι διαθέσιμες από τις 15 Ιανουαρίου στο podcast CHANEL 3.55 μέσω των Spotify, Apple και Chanel.com.

 

Read More

And More