Η Adriana Lima αποφάσισε να κρεμάσει… τα φτερά της (μετά την Alessandra Ambrosio)

Το φετινό show της Victoria’s Secret ολοκληρώθηκε με μια σημαντική ανακοίνωση! Η Adriana Lima αποκάλυψε ότι αυτό είναι το τελευταίο VS catwalk που συμμετέχει και ότι πήρε την απόφαση να… κρεμάσει τα φτερά της!

https://instagram.com/p/Bp73DwRhTtU/

Η ίδια έκανε την αποκάλυψη μέσω του λογαριασμού της στο Instagram και είπε πως αποφάσισε να πάρει “σύνταξη” έπειτα από 17 χρόνια συνεργασίας με τον οίκο.

https://instagram.com/p/Bp7069DhJhx/

Οι τελευταίες στιγμές της Lima πάνω στο catwalk ήταν αρκετά συγκινητικές. Η ίδια είχε δακρύσει και ευχαριστούσε το κοινό στέλνοντάς του φιλιά. Το μοντέλο μάλιστα δεν φόρεσε κλασικά φτερά Αγγέλου, αλλά ένα feather αξεσουάρ στην πλάτη που έμοιαζε με την ουρά παγονιού και συνδυάστηκε με ένα sequin top, ένα lace slip και feather sandals που σχεδίασε ο Brian Atwood.

https://instagram.com/p/Bp73xvRgrJn/

Πριν από αυτές τις τελευταίες στιγμές, η Lima είχε εμφανιστεί στο ίδιο catwalk με ένα lace bodysuit, sparkly ankle boots κι ένα 3D αστέρι στη μέση της.

Να αναφερθεί ότι στο περσινό show η Alessandra Ambrosio έκανε ακριβώς την ίδια ανακοίνωση, με αποτέλεσμα να μην τη δούμε στο φετινό φαντασμαγορικό show.

Read More

And More