Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και η PUMA γίνονται «ένα»

Η PUMA υποδέχεται στην οικογένειά της όχι απλά μια ακόμα αθλήτρια, αλλά μια πραγματική αγωνίστρια, την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Η πρωταθλήτρια βάδην αποτυπώνει τον τρόπο σκέψης της εντός και εκτός αγώνων με ένα βίντεο που τη συνδέει απόλυτα με τις αξίες της εταιρείας.

 

Από τη γέννησή της -που δηλώθηκε την επομένη, καθώς ο πατέρας της ξέχασε να το κάνει από τη χαρά του την ίδια μέρα!- μέχρι τα 4 χρυσά μετάλλια (στα 20 και 35 χλμ) σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, η Αντιγόνη έχει περάσει πολλά: το διαζύγιο των γονιών της, μετακομίσεις, μια καθημερινότητα όπου στο δίπολο σχολείο-δουλειά εντάχθηκε και ο αθλητισμός, την απώλεια του πατέρα της. Παρ’ όλ’ αυτά, κατάφερε στα 38 της να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του βάδην σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.


Βήμα-βήμα, η Αντιγόνη μέσα από το βίντεο και την αφήγησή της μάς οδηγεί στις διαδρομές κάθε πτυχής της ζωής της -προσωπικής, επαγγελματικής, και φυσικά αθλητικής. Μας μεταφέρει έτσι ένα βίωμά της ως δίδαγμα: πρέπει πάντα να κινούμαστε γρήγορα. Πιο γρήγορα και από τις ίδιες μας τις αμφιβολίες. «Γρήγορα» είναι και η λέξη-κλειδί που συνδέει την Αντιγόνη με την PUMA, μέσα από το motto της, “FOREVER FASTER.”.

 


Η καθημερινότητα της Αντιγόνης δεν έχει αλλάξει -και αυτό αποτυπώνεται καρέ-καρέ στο βίντεο. Όπως επίσης δεν έχουν αλλάξει η διάθεση και το πάθος της, σε μια πορεία ζωής που ακόμα και όταν κάνει παύση, δεν σταματάει. Ειδικά όταν αρχίζουν οι πρώτες σταγόνες βροχής…

#FOREVERFASTER #PUMAGREECE

Ετικέτες

Read More

And More