Η Bella Hadid επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο show της Victoria’s Secret

Αυτές οι μέρες είναι αφιερωμένες στο casting της Victoria’s Secret. Τα πιο καλλίγραμμα, τα πιο όμορφα και τα πιο sexy μοντέλα, καταφθάνουν καθημερινά στο κτίριο του οίκου για να περάσουν από τις απαραίτητες δοκιμασίες! Ποιες όμως θα έχουν την τιμή να περπατήσουν στο catwalk του διάσημου οίκου εσωρούχων τον ερχόμενο Δεκέμβρη; Σίγουρα η Bella Hadid θα είναι μια από αυτές!

Η Bella επιβεβαίωσε τελικά ότι θα περπατήσει ξανά στο catwalk της Victoria’s Secret. Το μοντέλο μοιράστηκε αυτά τα hot news μέσω του Instagram, λίγο μετά την επίσκεψή της στο κτίριο του οίκου. Συγκεκριμένα, το 20χρονο μοντέλο έγραψε στη φωτογραφία που πόσταρε: “Νιώθω τρελά ενθουσιασμένη που έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω στο show ξανά. Περπατώντας φέτος στα γραφεία ένιωθα τόσο χαρούμενη, υγιής και υπερήφανη. Ανυπομονώ να ζήσω ξανά αυτήν τη μοναδική εμπειρία. Συγχαρητήρια σε όλες τις πανέμορφες κυρίες που κατάφεραν να πάρουν μια θέση στο runway”.

Προς το παρόν, η Kendall Jenner και η Gigi Hadid δεν έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο show. Άραγε θα έπρεπε να ανησυχούμε; Επίσης, είμαστε σχεδόν 90% σίγουρες ότι στη “VS παρέα” θα προστεθεί και η Hailey Baldwin, μιας και την είδαμε να περνάει από casting. E, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν στη “απ’ έξω” ένα τέτοιο μοντέλο.

Read More

And More